PC Garage oferă cooler cadou la kiturile Intel ce depășesc 1500 lei

183

În perioada 14 – 27 iunie, pentru orice procesor Intel din campanie și orice placă de bază compatibilă, clienții primesc gratuit un cooler ID-Cooling Frostflow 240.

Concentrarea pe componentele care dau teraflopii, FPS-uri sau MB/s distrage de multe ori atenția de la alte componente importante pentru un comportament general bun și pentru o fiabilitate sporită a sistemului de calcul. De aceea trebuie să ţineţi cont de faptul că un procesor puternic, pentru a oferi maxim de performanţe, are nevoie de o răcire corespunzătoare.

Dat fiind și faptul că va veni o perioadă călduroasă, o răcire de bună calitate este binevenită. Răcirea cu lichid este mult mai eficientă și mai performantă în comparație cu o răcire clasică pe aer, oferă un aspect mai modern unității și permite inclusiv realizarea unui overclock generos daca și procesorul permite acest lucru.

Clienții care optează pentru un combo procesor + placă de bază trebuie să știe că vor primi cadou cooler-ul ID Cooling Frostflow 240, doar dacă valoarea celor două componente depășește suma de 1500 RON.