OPPO va lansa primul flagship 5G care va utiliza platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 888

762

În cadrul evenimentului anual Snapdragon Tech Summit Digital 2020, OPPO a anunțat planul de lansare a celor mai noi smartphone-uri din seria Find X, primele smartphone-uri 5G care vor utiliza platforma mobilă 5G Qualcomm® Snapdragon™ 888.

Mai mult, OPPO consolidează colaborarea cu Qualcomm Technologies și alți parteneri de top ai industriei tech pentru a accelera dezvoltarea 5G la nivel global și a oferi experiențe 5G superioare.

Colaborarea dintre OPPO și Qualcomm Technologies este o una strânsă, de lungă durată. Împărtășim viziuni asemănătoare în drumul nostru pentru descoperirea experienței mobile superioare. Dacă în anii trecuți ne doream să facem din 5G o realitate, acum este despre a descoperi potențialul enorm al tehnologiei 5G. Snapdragon 888 5G, cea mai recentă platformă mobilă dezvoltată de Qualcomm Technologies, oferă îmbunătățiri impresionante în ceea ce privește tehnologia 5G, imagistica și experiența AI. De aceea, suntem încântați că vom fi primii care vor lansa un flagship care utilizează Snapdragon 888, lansare ce va avea loc în primul trimestru al anului 2021. De asemenea, suntem siguri că cele mai noi smartphone-uri din seria Find X vor oferi experiențe impresionante utilizatorilor din întreaga lume.”a declaratAlen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

Dezvoltat pe baza tehnologiei de 5nm și având la bază sistemul Qualcomm® Snapdragon™ X60 5G Modem-RF, platforma mobilă Snapdragon 888 5G oferă performanțe superioare și aduce îmbunătățiri suplimentare în ceea ce privește tehnologia 5G, imagistica, AI și experiența de gaming pe cele mai noi flagship-uri 5G ale seriei OPPO Find X.