OPPO va lansa Find X2 în cadrul unei conferințe online

1293

OPPO, unul din liderii mondial în domeniul dispozitivelor smart, anunță lansarea celui mai nou telefon 5G, Find X2. Mult așteptata lansare globală va fi difuzată online prin intermediul canalului Youtube, pe 6 martie de la ora 11:30.

Seria OPPO Find X2 promite cel mai avansat ecran dezvoltat de OPPO până în prezent, care va pune accent pe rezoluție, rată de împrospătare a imaginii, culoare și HDR, aceste caracteristici oferind împreună utilizatorilor cea mai clară, precisă, plăcută și confortabilă interacțiune cu ecranul unui telefon.

Modelul Find X2 Pro va dispune de un senzor de imagine de top, personalizat, și va include cele mai avansate tehnologii din domeniul fotografiei existente până în acest moment într-un telefon OPPO, pentru a livra o calitate premium a imaginii. În plus, seria Find X2 vine cu procesor 5G Qualcomm Snapdragon 865, compatibil cu rețelele duale SA/NSA, ajutând utilizatorii să aibă o experiență 5G excepțională.

Evenimentul oficial de lansare era programat în Barcelona, în cadrul Mobile World Congress, dar, din cauza îngrijorărilor mondiale legate de epidemia Coronavirus, s-a decis organizarea unei conferințe online: https://youtu.be/yTSZeiaSLxU