OPPO și Mobius Gallery prezintă expoziția digitală “Lively Night Out”

770

Expoziția cuprinde o serie de imagini realizate în România, Polonia și în Rusia și au ca temă centrală fotografiile de noapte realizate în 2020 cu telefonul.

Toate imaginile au fost realizate de creatori de conținut din cele trei țări participante la campanie: Bojan (fahrenheit32), Ionuț Costea (Goguci), Karolina Ościk-Alama (cajmel), Sebastian Chlodnicki (sebastianchlodnicki), Sergey Sukhov (sergeysuxov) și Wielmożny (kalemeon).

Prin selecția realizată de curatorii Mobius Gallery propunem publicului o nouă perspectivă asupra conținutului online și tehnologiei, creând o galeriei digitală dinamică și multiculturală.

Proiectul Lively Night Out a avut ca scop încurajarea pasionaților de fotografie realizată cu telefonul mobil să își exploreze creativitatea și a plecat de la performanțele excelente cu care vine noua serie de smartphone-uri OPPO Reno4. Ne bucurăm că am avut sprijinul Mobius în selectarea celor mai bune imagini realizate de fanii noștri”, a declarat Alexandra Răuț, Brand Manager OPPO în România, în cadrul Green Leaves Technical, distribuitor unic autorizat OPPO.

Arta și tehnologia au jucat întotdeauna un rol în avangarda evoluției umane, prin experimente, invenții și viziuni noi, acționând ca revelatoare de orizonturi neașteptate și redefinind continuu lumea în care trăim. Ambele au la bază creativitatea și curiozitatea individului, iar relația dintre ele este una extrem de serioasă. Artiștii au folosit dintotdeauna tehnologia pe care au avut-o la dispoziție pentru a crea, iar azi, mai mult ca oricând, acest raport direct generează noi forme de manifestare artistică – arta digitală, instalațiile kinetice sunt doar câteva exemple”, a declarat Roxana Gamarț, co-fondatoarea Mobius Gallery.

Fotografiile sunt realizate cu smartphone-urile din seria OPPO Reno4.