OPPO încurajează recunoștința prin noua campanie de sărbători

481

OPPO anunță lansarea campaniei de sărbători care îi provoacă pe utilizatori să prețuiască lucrurile bune din 2020 și totodată să surprindă conținut creativ cu smartphone-ul, prin care să își arate recunoștința.

Astfel, aceștia pot câștiga și un smartphone OPPO Reno4 Lite dacă înregistrează un clip în care împărtășesc experiența acestui an și lucrurile bune pe care le-au trăit.

Mai mult, OPPO își propune să celebreze rolul pe care l-a avut tehnologia pe parcursul anului în păstrarea legăturilor umane, mai ales în momentele în care întâlnirile față în față nu au mai fost posibile. Ca primă acțiune, OPPO prezintă povești reale ale tinerilor din întreaga lume care se concentrează pe energiile pozitive și creativitate, care reprezintă foarte bine filosofia brandului OPPO neschimbată chiar și în vremuri dificile.

Pentru majoritatea oamenilor, 2020 a fost un an cu schimbări majore. Oamenii au fost determinați să trăiască în prezent și au avut ocazia să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important pentru ei. OPPO a intervievat câțiva tineri care au avut parte în 2020 de experiențe pozitive.