OPPO anunță lansarea căștilor inteligente OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free

929

OPPO a prezentat cele mai noi modele de căști inteligente, OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free. Noile dispozitive susțin misiunea companiei de a oferi utilizatorilor un întreg ecosistem de produse inteligente care să revoluționeze experiențele trăite de aceștia.

Căștile OPPO Enco Free încorporează diverse funcții care le fac foarte ușor de utilizat în multiple scenarii. Au o durată de redare de până la 25 de ore, sunt rezistente la apă, având certificarea IPX4, și se pot conecta automat cu un smartphone imediat ce cutia de încărcare a fost deschisă. Mai mult, pentru a răspunde preferințelor utilizatorilor legate de stabilitate și confort, căștile au două tipuri de capete – semi-in ear și in-ear.

Căștile wireless OPPO Enco W31 reprezintă o alternativă acesibilă și integrează sistemul de conexiune Bluetooth binaurală cu latență scăzută, fiind compatibile cu majoritatea smartphone-urilor de pe piață. Mai mult, căștile EncoW31 au un design in-ear sigur, o rezistență ridicată la apă și praf ceea ce le face potrivite chiar și pentru cei mai active și dinamici utilizatori.

Căștile OPPO Enco W31 folosesc diafragme termoplastice compozite din poliuretani (TPU) și diafragme grafene concepute pentru a îmbunătăți răspunsul frecvenței.

Utilizatorii pot alege între două moduri audio: unul special conceput pentru muzica pop și clasică având o egalizare audio aplicată întregului interval de frecvență; și unul pentru muzica rock și EDM, care scoate în evidență frecvențele joase ale basului.

În plus, căștile sunt potrivite pentru orice activitate exterioară având un sistem de minimizare a zgomotului produs de vânt, două microfoane interne cu o sensibilitate ridicată pe ambele părți și un algoritm de noise-cancellation special conceput pentru a înlătura zgomotele de fundal în timpul apelurilor.

Căștile OPPO Enco Free și OPPO Enco 31completează experiența de utilizare a celor mai noi smartphone-uri OPPO ce vor fi disponibile anul acesta pe piața din România, respectiv Find X2 sau Reno 3 Pro 5G.

Căștile wireless OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free vor fi disponibile în România în a doua jumătate a lunii mai.