NVIDIA a anunțat noii membri ai familiei, GeForce GTX 1660 SUPER și GeForce GTX 1650 SUPER

658

Configurate pentru a livra performanțe mai mari în cele mai populare jocuri ale momentului, cele două noi lansări oferă o performanță de până la 2 ori mai mare față de generația GTX 10 și cu până la 50% mai mari în comparație cu seria originală GTX 16.

Disponibile începând de astăzi de la toți furnizorii majori de plăci grafice, plăcile GeForce GTX 1660 SUPER vin la un preț recomandat de $229. Variante custom a plăcii GeForce GTX 1650 SUPER vor fi disponibile la nivel mondial începând cu data de 22 noiembrie, prețul recomandat urmând să fie făcut public în perioada următoare. Seria GTX 16 SUPER se bucură de multiplele inovații ale arhitecturii Turing, dintre care suport pentru Concurrent Floating Point și operațiunile integer, arhitectura cu un cache unificat și performanțe superioare folosind tehnologia adaptive shading.

Ambele plăci grafice dispun de memorie GDDR6, la 14 Gbps respectiv 12 Gbps, și au boost clock-uri de aproximativ 1.8 GHz, acestea putând fi overclockate pentru mai multă performanță.

Seria GTX 16 SUPER este configurată și pentru gamerii care doresc să facă livestream pe Twitch și Mixer. Acestea se bucură de cel mai recent Turing Encoder (NVENC), care permite imagini la o calitate profesională fără a afecta performanța. Cu suport de la aplicații de streaming de top, precum Open Broadcaster Software și XSplit, utilizatorii GeForce pot beneficia de noile și îmbunătățitele integrări NVENC, ceea ce face streaming-ul gameplay-ului mai ușor ca niciodată.