Noile laptopuri de gaming ROG Strix integrează cel mai rapid ecran de laptop din lume

262

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat modelele Strix SCAR 15 și Strix SCAR 17, laptopuri de gaming premium reproiectate de la bază pentru a le oferi jucătorilor de esports o experiență fără compromisuri în turneele competitive.

Flagship-ul Strix SCAR 17 integrează cele mai recente inovații pentru a-i menține pe cei mai pretențioși jucători de esports în fruntea clasamentelor. De asemenea, modelul este echipat cu cel mai rapid ecran de laptop din lume, cu o rată de reîmprospătare de 360 Hz și un timp de răspuns de 3 ms, pe care afișează imagini procesate cu noul GPU puternic din seria GeForce RTX™ 30 și un procesor mobil din seria Ryzen™ 5000, ajutând hardware-ul să-și atingă potențialul maxim cu ajutorul unor ventilatoare complet reproiectate și a altor actualizări în materie de răcire.

La fel ca anul trecut, seria Strix oferă cele mai puternice laptopuri de gaming marca ROG. Alegând o versiune de 17 inchi a lui Strix SCAR, vei obține un CPU și un GPU de top, pentru cele mai bune performanțe. Anul acesta am venit cu o altă mare îmbunătățire, prin trecerea la cea mi recentă serie de procesoare mobile AMD Ryzen 9 5000 și adăugarea de răcire cu metal lichid pentru mai puțin zgomot, o capacitate termică mai bună și o autonomie sporită a bateriei. Noul Strix SCAR oferă, de asemenea, un incredibil panou IPS super-rapid de 360 Hz și o noua tastatură opto-mecanică pentru gamerii serioși. Anul acesta, versiunea reîmprospătată de Strix va deveni una dintre seriile cheie, întrucât cererea pentru laptopuri de esports și gaming avansat a crescut în ultimii câțiva ani.” – a spus Benjamin Yeh, director general PC & Gaming ASUS East EMEA.

Cele două modele Strix SCAR 15 și 17 implementează prima tastatură opto-mecanică pe un laptop Strix, oferind atât un răspuns rapid, cât și o mare durabilitate. Un raport ecran-corp mai mare pune utilizatorul mai aproape de acțiune, în vreme ce amprenta mai mică și bateria mai mare cu suport pentru încărcare Type-C îi maximizează portabilitatea. Cele patru boxe susținute de tehnologia Dolby Atmos, pentru o experiență audio mai captivantă, și Two-Way AI Noise Cancelation procesează atât intrarea, cât și ieșirea audio, pentru a conferi o claritate de cristal chat-ului cu echipa.

Noile elemente de design elevează atât forma, cât și funcționalitatea în noua serie Strix SCAR, care lansează un stil îndrăzneț, inspirat de echipamentele atletice. Estetica include materiale translucide, accente personalizabile pentru carcasă și actualizări ale iluminării, care permit o personalizare extinsă a întregului sistem.