Netflix: The devil all the time se lansează pe 16 septembrie

956

În Knockemstiff, Ohio, și în pădurile din împrejurimi, personaje sinistre – un predicator infam (Robert Pattinson), un cuplu neobișnuit (Jason Clarke și Riley Keough) și un șerif corupt (Sebastian Stan) – converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce se luptă forțele malefice care îl amenință pe el și pe familia sa.

Cu acțiunea plasată în perioada dintre cel de-al Doilea Război Mondial și războiul din Vietnam, „THE DEVIL ALL THE TIME”/ „ÎNTOTDEAUNA DIAVOLUL” regizat de Antonio Campos creează un peisaj seducător și îngrozitor, care îi determină pe cei drepți să lupte împotriva celor corupți. Din distribuție fac parte și Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett și Pokey Lafarge, iar această poveste densă și plină de suspans este bazată pe romanul premiat scris de Donald Ray Pollock.

Regizor: Antonio Campos
Scenariu: Antonio Campos, Paulo Campos
Bazat pe romanul de: Donald Ray Pollock
Producători: Randall Poster, Jake Gyllenhaal, Riva Marker, Max Born
Producători executivi: Jared Ian Goldman, Marc Hammer, Annie Marter
Distribuție: Tom Holland, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Harry Melling, Eliza Scanlen, Pokey LaFarge cu Mia Wasikowska și Robert Pattinson