NETFLIX & CHILLS: stream, scream, repeat

983

Suspansul, adrenalina sau tensiunea la cote maxime sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăiești atunci când te uiți la un film de groază. Și, dacă ești amator de astfel de senzații și îți place să te bagi singur în sperieți, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune producții horror disponibile acum pe Netflix, gata să-ți facă pielea de găină. 

Poți începe cu cele mai noi apariții în materie de seriale originale Netflix (Ratched, The Haunting of Bly Manor, To The Lake) sau filme Netflix (Rebecca, His House, The Paramedic). Pe lângă acestea, îți mai propunem o serie cu unele dintre cele mai urmărite și îndrăgite producții Netflix care aduc monștrii și vrăjitoarele în rolurile principale (Stranger Things, The Witcher, Chilling Adventures of Sabrina), titluri care spun poveștile unor case bântuite (The Haunting of the Hill House), filme care au la bază cărți (1922), dar și multe producții clasice (Psycho, The Conjuring, The Ring). Toate acestea și încă multe altele te așteaptă să le dai play.

NETFLIX TIPS
E horror să nu știi cum să îți personalizezi profilul Netflix, dar nu trebuie să îți bați capul cu asta, căci venim în ajutorul tău cu informații utile. Poți să îți setezi propriul profil (diferit față de partener sau copii) pentru a primi recomandări pe gustul tău. Și îți poți schimba imaginea de profil – vrei să fii Eleven, The Witcher, Lucifer sau Boss Baby? Dacă împarți contul de Netflix cu membrii mai mici ai familiei, poți adăuga un cod de 4 cifre profilului tău, pentru ca cei mici să nu îl acceseze. Click Cont>Profil și Restricții de vizionare, unde poți schimba setările pentru a adăuga o parolă.