Netflix anunță noul serial Away

1206

Creat de Andrew Hinderaker, serialul Netflix AWAY este o dramă captivantă și emoționantă de proporții epice, care celebrează progresele incredibile pe care oamenii le pot realiza, precum și sacrificiile personale pe care sunt nevoiți să le facă pentru a merge pe acest drum.

În timp ce se pregătește să conducă un echipaj internațional în prima misiune pe Marte, astronauta americană Emma Green (Hilary Swank) trebuie să se împace cu decizia de a-și lăsa în urmă soțul (Josh Charles) și fiica adolescentă (Talitha Bateman), atunci când amândoi au mai multă nevoie de ea. În timp ce călătoria în spațiu a membrilor echipajului devine mai intensă, dinamica relațiilor dintre ei și efectele distanței față de cei apropiați rămași pe Pământ devin din ce în ce mai complexe. AWAY demonstrează că, pentru a ajunge la stele, uneori trebuie să ne lăsăm căminul în urmă. Producătorii executivi ai serialului sunt: Jessica GoldbergMatt ReevesJason Katims, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan, Andrew Hinderaker, Jeni Mulein și Michelle Lee.

Despre distribuție și personaje

Emma Green (Hilary Swank)
Emma Green este o astronaută americană și fost pilot al Marinei. Ea este comandantul primei misiuni pe Marte. Este un astronaut și un lider empatic și extrem de inteligent. Este căsătorită cu Matt Logan, inginer șef la NASA. Emma și Matt au o fiică de 15 ani, Lex.

Matt Logan (Josh Charles)
Matt Logan este un inginer NASA, iar soția lui, Emma Green, comandă prima misiune pe Marte. El se confruntă cu provocările deja enorme de a face față misiunii de acasă, în timp ce încearcă să își crească fiica adolescentă pe cont propriu.

Alexis “Lex” Logan (Talitha Bateman)
Lex, în vârstă de 15 ani, este fiica astronauților Emma Green și Matt Logan. La fel ca tatăl ei, Lex o susține și este mândră de misiunea de trei ani a mamei sale. Ea se luptă cu dilemele adolescenței, în timp ce mama ei este în misiune și tatăl ei se confruntă cu propriile sale probleme.

Misha Popov (Mark Ivanir)
Misha Popov este un cosmonaut și inginer rus în misiunea pe Marte alături de Emma Green. Cel mai experimentat membru al echipajului, lui Misha nu îi lipsește ego-ul, dar se luptă în secret cu sacrificiile personale pe care le-a făcut pentru a ajunge în spațiu.

Dr. Kwesi Weisberg – Abban (Ato Essandoh)
Kwesi Weisberg-Abban este un cetățean britanic din Ghana. Kwesi are simțul umorului, este modest și om cu o credință profundă. Este un botanist de renume mondial și poartă cu el speranța de a crește viață pe Marte.

Ram Arya (Ray Panthaki)
Ram Arya este un pilot de luptă al Forțelor Aeriene din India. În timp ce restul astronauților se confruntă cu dorul față de casă și familie, Ram este destul de singur pe lume.

Lu Wang (Vivian Wu)
Lu Wang este specialistă în chimie și astronaută reprezentând China. Este inteligentă și pragmatică, dar sub exteriorul ei dur are o viață personală complexă. 

Melissa Ramirez (Monique Curnen)
Melissa Ramirez este o fostă astronaută care acum susține echipajul Emmei. Treaba ei este să fie legătura Emmei cu  Pământul. Melissa a renunțat la propria carieră de astronaut pentru a-și susține copilul cu nevoi speciale, dar este acolo pentru Emma și familia ei. Ea are grijă de Lex în absența lui părinților.