MSI Creator 17, primul laptop cu ecran Mini LED

860

MSI continuă să răspundă nevoilor creatorilor de conținut, iar astăzi lansează la CES un laptop fără precedent, pentru creație: Creator 17.

Creator 17 este primul laptop din lume cu o tehnologie revoluționară: panoul cu tehnologie Mini LED, care poate oferi o precizie extraordinară a culorilor și o excelentă calitate a imaginii, lucruri foarte apreciate de către utilizatorii creativi.

Mini LED este o tehnologie inovatoare, ce are potențialul de a fi utilizată pe toate afișajele electronice. Are o structură mai simplă, cu performanțe mai bune, combinând toate punctele forte ale altor tehnologii de afișare.

Next-gen LED: Sursele mai mici de lumină duc la îmbunătățiri mari ale afișajului

Până acum, Mini LED a fost folosită doar la unele televizoare, însă producătorii de afișaje de talie mondială și-au mutat atenția către Mini LED, iar valoarea sa estimată pe piață a atins uluitoarea cifră de 1 miliard de dolari și este de așteptat să fie adoptată de o varietate de industrii pe parcursul următorilor ani, de la laptopuri la smartphone-uri.

Pentru creatorii care doresc o calitate remarcabilă a imaginii, cu performanțe HDR 4K și luminozitate fără precedent pe laptop-uri, Mini LED este alegerea logică pentru următorul lor laptop. Având în vedere cererea din partea profesioniștilor și tendințele viitoare, MSI a preluat din nou un rol principal în industria laptopurilor, alegând Mini LED ca afișaj pentru creatorii de conținut.

Ecranul de 17 inci al noului Creator 17 are o luminozitate maximă de 1.000 nits și iluminare Mini LED. Această tehnologie permite 240 de zone de control local al luminozității, oferind imagini vibrante cu nuanțe luminoase de alb, negru mai profund și imagini mai detaliate și mai clare.

Creator 17 oferă, de asemenea, o rezoluție 4K pentru experiențe de vizualizare mai realiste și un gamut larg de culoare de 100% DCI-P3 pentru a oferi o precizie a culorilor cât mai aproape de realitate. O caracteristică suplimentară, importantă pentru creatori, este faptul că noul laptop acceptă atât spațiul de culoare DCI-P3, cât și Display P3, oferind utilizatorilor flexibilitate maximă pentru o varietate de scenarii.   

În afară de display-ul extraordinar Mini LED, noul laptop MSI Creator 17 este subțire și puternic, oferind putere de procesare CPU și GPU de ultimă generație, porturi complete pentru laptop, inclusiv primul port Type-C care acceptă reproducerea de imagini 8K pe un afișaj extern. Creator 17 este, de asemenea, echipat cu cel mai rapid cititor de carduri din lume UHS-III ce atinge o viteză de până la 624 MB pe secundă. În plus, portul Thunderbolt poate asigura până la 27W (9V/3A) pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile. Toate aceste caracteristici vor oferi o experiență de lucru plăcută pentru creatorii profesioniști.