MSI anunță intrarea pe piața de business și dezvăluie un nou logo

972

MSI a anunțat astăzi, în timpul primului său Summit Virtual, debutul pe piața de business cu o nouă linie de laptopuri.

Derek Chen, Global Sales & Marketing Director divizia MSI Notebook, gazda Summit-ului Virtual, a dat startul evenimentului spunând: „2020 a fost plin de provocări, dar a adus și câteva oportunități. Astăzi suntem mândri să vă prezentăm prima noastră linie de laptopuri de înaltă performanță pentru afaceri și productivitate, cu funcții menite să răspundă modurilor de muncă aflate în continuă schimbare.”

Derek a dezvăluit trei noi game echipate cu cele mai moderne tehnologii și care fac parte din noua serie Business and Productivity. „Summit”, „Prestige” și „Modern” – toate oferă performanțe de top asigurate de noile procesoare Intel® din generația 11, productivitate, performanță și eficiență, fiind optimizate pentru utilizatorii de business și companii.

Întreaga gamă de laptopuri de business MSI a fost proiectată pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor profesioniști și companiilor, eliminând o serie de minusuri des întâlnite. De exemplu, portabilitatea și performanța sunt îmbunătățite cu cele mai recente procesoare Intel® din generația 11 și Intel® iRIS Xe, cea mai puternică grafică Intel de până acum. Ambele sunt integrate în șasiul subțire din aluminiu al gamei Summit, cu durabilitate la standarde militare. TPM 2.0 oferă securitate sporită pentru a asigura confidențialitatea datelor importante.