Motorola și RUR dau startul turneului internațional de gaming Brawl Stars

795

Motorola și comunitatea de e-sports RUR dau startul înscrierilor la primul turneu internațional de gaming Brawl Stars ce se va organiza în cinci țări concomitent. Turneul va avea loc în perioada 6 – 7 iunie, iar doritorii se pot înregistra gratuit pe pagina oficială a competiției. În total vor fi 500 de participanți, câte 100 din Serbia, Bulgaria, România, Cehia și Slovacia.

Marele premiu rezervat celui mai bun jucător al competiției este un laptop pentru gaming Lenovo Legion Y740-15IRHg, iar primul clasat din fiecare țară va câștiga noul flagship motorola edge+ disponibil în mai multe țări din Europa începând cu luna mai.Printre celelalte premii puse în joc se numără peste 20 de periferice premium de gaming și tricouri personalizate.

Calificările naționale vor avea loc pe 6 iunie când vor lua parte la competiție 100 de jucători din fiecare țară în parte, iar primii 20 cu cel mai bun scor vor avea șansa de a participa la finala din 7 iunie.

În ambele zile turneul va începe la ora 13:00 Eastern European Time (EET), iar înregistrarea se poate face accesând https://rur.rs/2020/05/21/motorola-edge-rur-brawl-stars-tournament/.