Motorola lansează moto g pro în România, primul smartphone cu stylus de la Motorola

1220

Începând de astăzi, moto g pro va fi disponibil în România, în magazinele partenerilor și online pe site-ul Altex, la prețul recomandat de 1399 lei, iar în perioada 02.07 – 08.07 este disponibil la prețul de 1299 lei online pe site-ul Altex și în magazine.

moto g pro este echipat cu un sistem triplu de camere cu funcții AI și un senzor principal de 48MP care oferă fotografii 12 MP, folosind tehnologia Quad Pixel. Camera de acțiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acțiune chiar și atunci când telefonul este utilizat în poziție verticală. Camera frontală de 16MP oferă fotografii clare, în culori vii, tot cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel.

moto g pro este alimentat de o baterie de 4.000 mAh proiectată să dureze până la două zile cu o singură încărcare, care oferă productivitate sporită în afara biroului sau în călătorii. Autonomia telefonului permite până la 143 ore de muzică sau 19 ore de vizualizare a conținutului video online. Smartphone-ul vine la pachet cu Moto Experience și cu Moto Gametime, o funcție nouă care blochează întreruperile pentru o experiență de joc imersivă.

Smartphone-ul este dotat cu Android 10, are funcții de securitate avansate și actualizări constante care protejează dispozitivul în permanență, făcându-l potrivit atât în viața personală, cât și în cea profesională. Cu un procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 665 și 4 GB RAM, moto g pro oferă performanțele necesare aplicațiilor actuale.

Preț și disponibilitate
Moto g pro  este disponibil în România începând de astăzi pe site-ul Altex la prețul recomandat de 1399 lei.