Motorola lansează moto g 5G

932

Motorola lansează moto g 5G, noul dispozitiv din familia moto g, care asigură accesul la viteza rețelelor 5G la un preț accesibil. Dispozitivul a fost dezvoltat pentru a oferi mai mult din tot ceea ce contează: conectivitate 5G ultra-rapidă, o baterie puternică și un sistem de camere foto incredibil.

Telefonul este echipat cu platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G, un chipset care permite conectivitate 5G de mare viteză și funcții AI, totul pentru experiențe optimizate și performanță îmbunătățită chiar și pentru sarcinile cele mai intense.

Sistemul triplu de camere al lui moto g 5G include senzorul principal de 48 MP cu tehnologie Quad Pixel și camera dedicată Macro Vision.

moto g 5G este alimentat de o baterie de 5.000 mAh pentru o autonomie de peste două zile cu o singură încărcare, iar chipset-ul Snapdragon 750G îmbunătățește eficiența energetică, astfel încât conectivitatea 5G să nu afecteze durata de viață a bateriei. Mai mult decât atât, încărcătorul TurboPower™ de 20W permite o încărcare pentru 10 ore de utilizare în doar 15 minute.

Ecranul de 6,7″ MaxVision FHD+ al lui moto g 5G beneficiază de tehnologia HDR10 și are raportul de aspect 20:9.

Noul dispozitiv rulează sistemul de operare Android™ 10, fără aplicații duplicate sau skin-uri incomode de software.

moto g 5G vine cu My UX care include toate experiențele Moto.

moto g 5G va fi disponibil începând cu 5 noiembrie în Europa la prețul recomandat de 299.99 euro.