Motorola lanseaza moto e7

1021

Noul moto e7 a fost creat pentru rezultate excelente, fiind echipat cu o cameră 48MP, dar și cu un ecran ultra-wide, un procesor performant și o baterie cu autonomie de până la 36 de ore.

Display-ul de 6,5” MaxVision HD+ al lui moto e7, cu un raport de aspect 20:9, impresionează printr-un ecran generos, ultra-wide, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura mai mult de jocuri și de conținut video.

moto e7 este alimentat cu o baterie de 4.000 mAh, având o autonomie de până la 36 ore, iar procesorul octa-core 2.0 GHz îmbunătățește eficiența energetică pentru mai multe ore de lucru și acces la divertisment de pe telefon. În plus, datorită tehnologiei HyperEngine, procesorul permite performanțe îmbunătățite, experiențe de gaming competitive și o mai bună eficiență energetică.

Utilizatorii noului moto e7 se pot bucura de o serie de caracteristici hardware și software premium:

  • Senzor pentru amprentă localizat în spatele telefonului, ce permite deblocarea rapidă, printr-o simplă atingere
  • Un buton dedicat Asistentului Google, amplasat pe partea laterală a dispozitivului, care ajută în găsirea rapidă a răspunsurilor și în utilizarea dispozitivului doar prin voce
  • Noul dispozitiv rulează sistemul de operare AndroidTM 10, fără aplicații duplicate sau skin-uri incomode de software.

Disponibilitate
moto e7 este disponibil începând de astăzi în mai multe piețe din Europa, la un preț de €119.99, în trei variante de culoare: Aqua Blue, Mineral Grey și Satin Coral.