Motorola lansează în România noul smartphone moto g30

628

La o săptămână după anunțarea dispozitivului în Europa, Motorola lansează în România moto g30. Noul smartphone din gama moto g oferă experiențe incredibile prin sistemul de camere de 64MP, performanțe îmbunătățite și o baterie pregătită pentru toate scenariile de utilizare.

Noul dispozitiv vine echipat cu un sistem de camere quad cu rezoluție de 64MP și o cameră frontală de 13MP. Sistemul de camere principal beneficiază de Tehnologia Quad Pixel, modul Night Vision, obiectiv cu unghi larg de vizualizare de 118º, Macro Vision și senzor de adâncime pentru estomparea fundalului fotografiilor prin reglarea intensității. Mai mult, camera frontală de 13 MP capturează selfie-uri perfecte pentru Instagram, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Display-ul lui moto g30 de 6.5″ Max Vision HD, cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, redă orice tip de conținut fără întreruperi. Cu ajutorul unui spațiu de stocare de 128 GB, dispozitivul este pregătit să stocheze o mulțime de fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri, iar pentru și mai mult spațiu se pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.

Bateria de 5000 mAh oferă autonomie de peste două zile printr-o singură încărcare. În plus, încărcarea TurboPower™ 20 oferă cu până la 12 ore de autonomie în doar 20 de minute de încărcare. Qualcomm® Snapdragon™ 662 crește performanța dispozitivului pentru editare fără efort, partajare rapidă și jocuri cu o grafică clară. Mai mult, cei 6 GB de memorie RAM, oferă utilizatorului posibilitatea de a trece rapid de la o aplicație la alta.

În plus, moto g30 are încorporată tehnologia NFC pentru plăți rapide, doar activând cardul și ținând telefonul lângă un POS. Mai mult decât o bună și rapidă modalitate de a plăti, tehnologia NFC permite și partajarea către alte dispozitive a fotografiilor, videoclipurilor și documentelor din telefon.

Disponibilitate și prețuri
moto g30 este disponibil începând de azi în România, în magazinele și pe siteul Altex.ro la prețul recomandat de 999 lei.