Motorola lansează în România moto g 5G, cel mai accesibil smartphone 5G

788

Motorola lansează în România telefonul moto g 5G, noul dispozitiv din familia moto g care asigură accesul la viteza rețelelor 5G, la cel mai accesibil preț de pe piață.

Noul smartphone va fi disponibil din 23 noiembrie printr-o ofertă specială la Digi, pentru abonamentele de 2, 3 și 5 euro. Prin lansarea noului dispozitiv, Motorola își completează portofoliul de telefoane echipate 5G cu cel mai accesibil model,  oferind astfel clienților săi o gamă variată de produse pregătite pentru experiența 5G.

moto g 5G a fost conceput pentru experiențe optimizate, fiind echipat cu platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G, un chipset care permite conectivitate 5G de mare viteză și funcții AI. 5G oferă o lățime de bandă mai mare, o latență mai mică și un timp de întârziere redus, astfel încât nimic nu se pierde, conversațiile video par reale, descărcarea este instantă și lag-ul dispare.

Display-ul de 6,7″ MaxVision FHD+ cu HDR10 și aspect 20:9, oferă culori vii, luminozitate îmbunătățită și contrast profund. Sistemul triplu de camere include senzorul principal de 48MP cu tehnologie Quad Pixel, obiectiv ultra-larg și camera dedicată Macro Vision. Camera frontală folosește un senzor de 16MP cu o dimensiune de pixel 2,0 μm. Aplicația actualizată pentru cameră aduce acum cele mai utilizate funcții în partea de jos a ecranului.

moto g 5G este alimentat cu o baterie de 5.000 mAh pentru o autonomie de peste două zile la o singură încărcare, iar chipset-ul Snapdragon 750G îmbunătățește eficiența energetică, astfel încât conectivitatea 5G să nu afecteze durata de viață a bateriei. Mai mult decât atât, încărcătorul TurboPower™ de 20W permite o încărcare pentru 10 ore de utilizare în doar 15 minute. 

Noul dispozitiv rulează sistemul de operare Android™ 10, fără aplicații duplicate sau skin-uri incomode de software.