Motorola lansează două noi dispozitive din familia moto g – moto g30 și moto g10

343

Astăzi, Motorola prezintă două noi smartphone-uri din îndrăgita gamă moto g  – moto g30 și moto g10. Noile dispozitive continuă misiunea companiei de a aduce valoare și caracteristici premium, la un preț corect.

Noul moto g30 
Tehnologia Quad Pixel asigură fotografii clare și luminoase datorită sensibilității la lumină de 4 ori mai mare, iar prin activarea modului Night Vision, fotografiile  vor avea o claritate uimitoare și culori mai precise. Prin senzorul de adâncime, va fi estompat fundalul fotografiilor prin reglarea intensității pentru portrete incredibile. Camera frontală de 13MP a lui moto g30 permite surprinderea unor selfieuri demne de Instagram, atât în lumina zilei, cât și noaptea.

Display-ul dispozitivului de 6.5″ Max Vision HD+ dă viață jocurilor, conținutului media și apelurilor video. Cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, regăsită de obicei pe telefoanele flagship, se pot observa mai puține întârzieri pentru o experiență de vizionare complet captivantă, fără întreruperi. Cu ajutorul unui spațiu de stocare de 128 GB, moto g30 este pregătit să stocheze o mulțime de fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri, iar pentru și mai mult spațiu se mai pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.

Bateria de 5000 mAh  oferă autonomie de peste două zile printr-o singură încărcare. În plus, încărcarea TurboPower™ 20 oferă cu până la 12 ore de autonomie în doar 20 de minute de încărcare.

Platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 662 crește performanța dispozitivului, astfel încât editarea, partajarea conținutului, jocurile și videoclipurile au o grafică clară și culori vii. În plus, cei 6 GB de memorie RAM, oferă utilizatorului posibilitatea de a trece rapid de la o aplicație la alta.

Moto g10
Noul moto g10 oferă un sistem de camere quad de 48MP, cu care se pot realiza cu ușurință fotografii mai clare la lumină scăzută chiar și pe timp de noapte, portrete frumoase și prim-planuri incredibil de detaliate. Noul dispozitiv vine echipat cu tehnologia Quad Pixel și Night Vision pentru fotografii mereu reușite, iar pentru un conținut care să iasă în evidență, asemeni lui moto g30, deține un obiectiv cu unghi foarte larg, cameră Macro Vision și un senzor de adâncime.

Datorită bateriei de 5000 mAh, încărcarea lui moto g10 se face o dată la două zile. Acest lucru se traduce prin ore de streaming, de muzică și video sau ore de navigare pe siteuri web. Cu ajutorul unui spațiu de stocare de 64GB, moto g10 stochează tot conținutul necesar, iar pentru mai mult spațiu de stocare, se mai pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.

Experiențele de zi cu zi, cum ar fi fotografierea sau utilizarea Asistentului Google, sunt mai rapide când sunt alimentate de AI-ul din spatele platformei mobile Qualcomm® Snapdragon™ 460. Datorită celor 4GB RAM de ultimă generație, dispozitivul oferă performanțe sporite care redau grafica mai rapid, fără a diminua din durata de viață a bateriei.

Display-ul de 6,5″ Max Vision HD+ oferă o experiență de divertisment incredibilă. Are un raport de aspect de 20:9 și un raport ecran-corp de 85% pentru o vizualizare imersivă și o navigare rapidă.

moto g10 și moto g30 sunt disponibile începând de azi în anumite țări din Europa.