Motorola intră pe piața flagship-urilor cu motorola edge+ și motorola edge

948

Conceput pentru viteză, putere și cea mai bună performanță 5G, motorola edge+ are cel mai avansat chipset de pe piață, Qualcomm® Snapdragon™ 865. Cu 12 GB de memorie Micron DDR5, dispozitivul are o lățime de bandă cu 30% mai mare și un consum mai mic al bateriei, astfel încât experiențele 5G să fie utilizate la maxim.

Antena 5G reglează conexiunea la frecvențe mmWave și sub-6GHz pentru compatibilitate la nivel global și în viitor la viteze de peste 4 Gbps. În plus, conexiunea la Wi-Fi 6, noul standard pentru Wi-Fi, oferă o viteză de transfer superioară, în timp ce consumă mai puțină baterie.

motorola edge+

Noul ecran Endless Edge, cu diagonala de 6,7 inch, se întinde pe ambele margini ale dispozitivului, ajungând la o curbură de aproape 90 de grade. Display-ul este capabil să arate un miliard de nuanțe și să ofere o calitate dinamică a imaginii datorită formatului HDR10+. Cu o rată de refresh a ecranului de 90Hz, display-ul reacționează instant.

Ecranul curbat și lățimea îngustă a noului motorola edge+ oferă proporțiile optime pentru utilizare și navigare cu o singură mână, iar Edge Touch, din cadrul noului pachet My UX de software, permite personalizarea noilor moduri de interacțiune cu dispozitivul. În plus, marginile display-ului sunt utile atunci când telefonul nu este ținut în mână, arătând statusul de încărcare a bateriei, apelurile primite, alarmele și alte notificări. În noul Moto Game time, gamerii pot să întoarcă telefonul în poziție landscape și să transforme telefonul într-o consolă, prin utilizarea a două butoane suplimentare, personalizabile, în partea de sus a ecranului.

Camera principală de 108MP, cu tehnologie Quad Pixel, crește sensibilitatea la lumină pentru a putea surprinde fotografii clare, în toate condițiile de luminozitate. Sistemul triplu de camere foto oferă un obiectiv pentru fiecare cadru. Se pot surprinde mai multe detalii cu zoom-ul optic al obiectivului telephoto de 8MP, cadre mai largi cu obiectivul ultra-wide de 16MP sau fiecare detaliu al subiectului cu ajutorul Macro Vision.

motorola edge+ suportă înregistrare 6K pentru videoclipuri, stabilizare video, schimbarea focalizării și combină OIS (Optical Image Stabilization) și EIS (Electronic Image Stabilization) pentru calitate video mai bună în condiții de lumină redusă.

Bateria de 5000 mAh asigură până la două zile de utilizare și poate fi încărcată rapid cu TurboPowerTM. Încărcarea se poate face și fără fir, iar telefonul permite transferul de energie de la alte dispozitive datorită funcției wireless power sharing.

motorola edge este un dispozitiv 5G la un preț mai accesibil, care oferă un display Endless Edge de 6,7”, conectivitate 5G, SoC Qualcomm Snapdragon 765, baterie de 4500 mAh și un sistem triplu de camere foto.

motorola edge

Disponibilitate și preț
motorola edge+ și motorola edge vor fi disponibile în Europa începând cu luna mai, la prețuri ce pornesc de la €599.