Motorola anunță noul moto g9 plus

1073

Motorola prezintă moto g9 plus, echipat cu toate acele specificații care îi oferă consumatorului posibilitatea de a se exprima liber, de a fi conectat cu lumea și de a împărtăși poveștile cele mai interesante.

Telefonul, lansat global astăzi, va fi disponibil pe piața din România într-o ofertă specială de lansare începând cu 24 septembrie. Moto g9 plus va putea fi achiziționat din magazinele Altex și online pe altex.ro, la prețul de 999 lei, împreună cu un set de căști audio earbuds.

moto g9 plus oferă un sistem de camere quad de 64MP, o baterie de 5000mAh, performanțe puternice pentru jocuri și cel mai mare ecran de pe un telefon moto g, 6,8” Max Vision FHD+.

Camera principală a lui moto g9 plus are 64MP și este dotată cu tehnologia Quad Pixel și Night Vision, pentru a surprinde toate amintirile în orice condiții de luminozitate. În plus, dispozitivul este echipat cu obiectiv ultra-wide, cu o cameră Macro și cu senzor de profunzime.

Capabilitățile AI ale procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 730G încorporat în moto g9 plus, oferă fotografii reușite, jocuri fluide și operare optimizată. Memoria internă este compusă din 4GB RAM și 128 GB stocare internă. Spațiul de stocare poate fi extins cu până la 512 GB folosind un card microSD.

Bateria de 5000 mAh a lui moto g9 plus promite până două zile de autonomie cu o singură încărcare, iar încărcătorul TurboPower™ 30 oferă 12 ore de autonomie, în mai puțin de 10 minute de încărcare.

Motobuds Charge sunt mereu pregătite pentru portabilitate și un utilizator activ, datorită designului compact, bateriei de 2×50 mAh pentru ore întregi de muzică, activități de business sau conținut media, dar și datorită rezistenței la apă IPX5. În plus, căștile motobuds se pot încărca direct de la dispozitivul Motorola, folosind doar 3% din bateria telefonului pentru 5 ore de content audio.

Preț și disponibilitate
moto g9 plus va fi disponibil în ofertă specială de lansare, din 24 septembrie, în magazinele Altex și online pe www.altex.ro, la prețul de 999 lei, împreună cu un set de căști audio earbuds.