moto g8 power este disponibil în România

649

Motorola anunță disponibilitatea moto g8 power în România, smartphone-ul de buget cu sistem variat de camere foto și o baterie care oferă libertatea de a profita zile întregi de tehnologie.

Începând de azi, moto g8 power poate fi comandat de la partenerii autorizați, la prețul recomandat de 999 ron.

moto g8 power are o baterie de 5.000 mAh, care îi asigură o autonomie de trei zile, cu o singură încărcare. Dispozitivul permite astfel ascultarea albumelor de muzică preferate timp de 188 de ore sau vizionarea a peste 21 de ore de film, vlog-uri, videoclipuri, documentare sau orice alt tip de conținut video online.

În plus, moto g8  power este pregătit și pentru crearea de conținut variat. Cu o cameră de 16 MP cu focalizare rapidă și autofocus, fotografierea este una aparte, foarte ușoară și rapidă. Camera frontală cu tehnologie Quad Pixel face ca selfie-urile să fie gata de urcat pe Instagram, datorită fotografiilor clare și culorilor vii.

În plus, filmele, serialele sau jocurile sunt redate detaliat pe ecranul de 6.4” Max Vision.

Dispozitivul se bucură și de, procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon 665, 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, interacțiunile exclusive Moto Experiences și cu o versiune Android-10 curată, fără bloatware.

Disponibilitate și preț
moto g8 power este disponibil în România, prin Altex, la prețul recomandat de 999 lei.