moto g 5G plus este disponibil în România de la 1 august

741

moto g 5G plus este disponibil de la 1 august, în varianta de culoare Surfing Blue, cu 6 GB RAM și 128 GB stocare. Telefonul poate fi achiziționat din magazinele Altex sau online, de pe www.altex.ro, și este disponibil și în oferta operatorilor de telefonie mobilă Orange și Digi.

moto g 5G plus introduce primul sistem dual de camere selfie de pe un dispozitiv Motorola, cu un obiectiv ultra-wide și o capacitate de a încadra de patru ori mai multe puncte de interes într-o imagine. Camera principală de 16MP dispune de tehnologia Quad Pixel oferind de 4X mai multă sensibilitate la lumină, pentru fotografii mai luminoase.

moto g 5G plus folosește SoC-ul Qualcomm® Snapdragon™ 765, cu sistemul Qualcomm® Snapdragon™ X52 Modem-RF și este alimentat cu un acumulator de 5.000 mAh cu încarcare rapidă TurboPower™ de 20W.

Cu ajutorul funcției NFC, moto g 5G plus facilitează modalitatea de plată. Este rapid, sigur și elimină nevoia de a purta portofelul. Tehnologia NFC permite, de asemenea, partajarea wireless a unor date precum contacte, imagini și videoclipuri cu alte dispozitive.

moto g 5G plus este disponibil în România de la 1 august, la prețul recomandat de 1,799 lei.