Memoriile XPG SPECTRIX D50 Xtreme – overclockate la 5300MT/s

873

ADATA® Technology anunță astăzi că XPG Overclocking Lab (XOCL) a overclockat modulul de memorie SPECTRIX D50 Xtreme DDR4 RGB la o frecvență de 5300 MT/s. Acest rezultat a fost atins cu o placă de bază MSI MEG B550 Unify-X cu procesor AMD Ryzen™ 7 PRO 4750G.

Fabricate doar cu cipuri și PCB de cea mai înaltă calitate, memoriile SPECTRIX D50 Xtreme oferă stabilitate, fiabilitate și performanță excelentă, fiind compatibile cu cele mai noi platforme Intel și AMD. SPECTRIX D50 Xtreme are un radiator metalic elegant și rezistent, un design cu linii geometrice îndrăznețe și o bară triunghiulară cu iluminare RGB care se potrivește perfect designului general al modulului. Mai mult, SPECTRIX D50 Xtreme vine într-un ambalaj de ediție specială, care are un exterior lucios și o cutie premium.

SPECTRIX D50 Xtreme are compatibilitate completă XMP 2.0 pentru overclocking fără efort atunci când este instalată pe computerele care acceptă XMP 2.0. Suportul XMP 2.0 înseamnă că utilizatorii au mai multe modalități de a accesa overclockarea memoriei, inclusiv direct din sistemul de operare, mai degrabă decât din setări BIOS mai complexe.