Logitech lansează tastatura ERGO K860

460

Logitech lansează tastatura Logitech ERGO K860 Ergonomic Split, o tastatură ergonomică care oferă o experiență de tastare naturală pentru a lucra mai productiv. Oferind un sprijin mai mare pentru încheietura mâinii și o activitate musculară redusă, ERGO K860  este proiectată pentru o postură de tastare mai relaxată ce permite utilizatorilor să lucreze confortabil la biroul lor.

Știm că majoritatea oamenilor își petrec între un sfert și o treime din viață la locul de muncă, așa că este important să se simtă confortabil în tot acest timp. Am creat o tastatură ergonomică bazată pe studii științifice pentru a-i ajuta pe cei care lucrează la birou să își îmbunătățească postura, să se simtă mai confortabil și să reducă tensiunea musculară”, a declarat Lars Holm Lauridsen, senior manager de produs la Logitech. „ERGO K860 este proiectată, dezvoltată și testată după criterii setate de cei mai buni specialiști în ergonomie, rezultând o experiență de tastare mai eficientă’’.

Suportul curbat din spumă cu memorie pentru încheietura mâinii care vă ajută să mențineți antebrațele chiar deasupra tastaturii oferă cu 54% mai mult sprijin pentru încheietura mâinii și reduce îndoirea acesteia cu 25%. Înălțimea tastaturii este reglabilă pentru a menține încheieturile într-o postură naturală, indiferent dacă sunteți așezat sau în picioare. ERGO K860 este certificat de United States Ergonomics și a fost testat și evaluat pentru o durată de viață de 10 milioane de tastări.

Sistemul de taste Perfect Stroke de la Logitech oferă confort, precizie și fluiditate la tastare. Configurarea tastaturii ERGO K860 se realizează rapid, folosind instrucțiunile online de utilizare, fiind compatibilă atât pentru Mac, cât și pentru alte platforme PC. Tastatura poate fi conectată prin Bluetooth Low Energy sau dongle USB.

ERGO K860 poate fi integrată în aplicația Logitech Flow, precum mouse-ul Logitech MX VERTICAL Advanced Ergonomic Mouse. Acest software permite controlul mai multor computere cu o singură tastatură sau mouse. Astfel proces de lucru este unul lin și natural, iar postura ergonimică a corpului este îmbunătățită, fiind evitate o serie de mișcări fizice care nu sunt necesare.

Preț și disponibilitate
Logitech ERGO K860 va fi disponibilă pe site-ul www.logitech.com și în magazinele partenere începând cu martie, la un preț recomandat 549,99 lei. Mai multe informații se găsesc pe pagina Logitech.com și blogul oficial.