Logitech G lansează tastatura mecanică de gaming Logitech G915 TKL

615

Logitech G, anunță lansarea tastaturii mecanice de gaming Logitech G915 TKL LIGHTSPEED Wireless RGB. Aceasta oferă aceleași tehnologii de bază și performanță ca și premiatul G915, dar de data aceasta fără tastatura numerică (Tenkeyless).

Noua tastatură de gaming G915 TKL promite calitate prin tehnologia wireless LIGHTSPEED, LIGHTSYNC RGB și switch-uri mecanice low profile pentru un design ultra-subțire, cu o durată de viață a bateriei de până la 40 de ore.

Logitech G915 TKL se încadrează în spațiile de joc mai mici și poate fi transportată cu ușurință la evenimente LAN sau în vizită la un prieten. De asemenea, dispune de un spațiu de stocare a dongle-ului LIGHTSPEED Wireless, localizat pe partea din spate a tastaturii. Lipsa numpad-ului asigură un spațiu suplimentar pentru a aduce mouse-ul mai aproape de tastatură. Astfel, mâinile pot fi poziționate mai apropiat și corpul centrat mai bine pentru un confort îmbunătățit, un aspect important pentru mulți gameri pasionați.

Încă de la lansarea versiunii originale a tastaturii Logitech G915, comunitatea a solicitat în mod constant existența aceleiași tehnologii, dar cu un design compact, fără numpad”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming. „G915 TKL combină tehnologia LIGHTSPEED Wireless cu iluminarea RGB și o rezistență crescută a bateriei. Totul într-un design elegant și ultra-subțire care creează un nou standard pentru tastaturile de gaming.”

Tastatura este disponibilă în trei variante, cu switch-uri GL Linear, GL Tactile sau GL Clicky, pentru a se potrivi cu preferințele tuturor utilizatorilor. Versiunea liniară oferă o apăsare lină a tastei, în timp ce versiunea tactilă oferă o confirmare subtilă în timpul apăsării pentru jucătorii care preferă feedback-ul direct. Versiunea clicky oferă un răspuns sonor și tactil la fiecare apăsare.

Preț și Disponibilitate:
Tastatura wireless mecanică de gaming Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED va fi disponibilă pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna iunie 2020, la un preț recomandat de 1099.9lei.