Logitech G lansează căștile de gaming PRO X Wireless

1060

Logitech G anunță lansarea căștilor de gaming wireless Logitech G PRO X  LIGHTSPEED. Noile căști din gama PRO aduc tehnologia wireless LIGHTSPEED pro-grade și un design creat după recomandările elitei mondiale esports.

Iubesc căștile mele PRO X, iar singurul lucru pe care mi-l doream era să existe și varianta wireless” a declarat Soren “Bjergsen” Bjerg, League of Legends, membru al echipei TSM. “Acum nu mai trebuie să îmi doresc!”.

Căștile wireless PRO X au la bază conceptul folosit pentru modelul original PRO X Gaming și au fost construite din materiale de calitate superioară, oferind precizie audio și libertate de mișcare datorită componentei wireless. Noile căști vin echipate cu tehnologia LIGHTSPEED care dispune de conexiune wireless la 2.4 GHz, cu o autonomie de până la 20 de ore și o rază de acoperire de 12 metri.

Căștile de gaming wireless PRO X sunt un punct important pentru gama noastră de căști de gaming pentru profesioniști” a declarant Chris Pate, manager de portofoliu al liniei de produse Logitech G PRO. “Căștile wireless de ultimă generație PRO X oferă profesioniștilor și sportivilor aspiranți calitatea, performanța și confortul de care au nevoie, toate fără a avea cabluri sau limitări de orice fel”.

Logitech G PRO X LIGHTSPEED vin echipate cu software-ul avansat Blue VO!CE pentru a oferi o comunicare audio clară și profesională în joc sau în sesiunile online de streaming. În plus, dispun de difuzoare PRO-G de 50 mm pentru o calitate audio profesională, sunet surround asigurat de tehnologia DTS 7.1, cupe din spumă cu memorie și o construcție ușoară pentru a asigura confortul necesar sesiunilor îndelungate de antrenament sau competițiile  de gaming.

Preț și disponibilitate
Logitech G PRO X LIGHTSPEED vor fi disponibile pe site-ul LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna august, la un preț recomandat 949 lei.