Laptopurile colorate ASUS VivoBook S14 și S15 intră pe piața românească

1048

ASUS a anunțat disponibilitatea locală a noilor laptopuri VivoBook S14 (M433) și S15 (M533), subțiri și ușoare, care ating echilibrul perfect între stilul personal și performanță.

VivoBook S14 de 14 inci are o carcasă de 15,9 mm, cântărind doar 1,4 Kg, în timp ce modelul de 15 inchi, VivoBook S15, beneficiază de un profil de 16,1 mm și cântărește numai 1,8 Kg. Disponibile în patru nuanțe atrăgătoare, care sunt completate de o tastă Enter colorată, cele două laptopuri vin echipate cu ecran NanoEdge cu rezoluție Full HD, ramele subțiri permițând încadrarea unui panou mai mare într-o carcasă mai mică. Având la bază procesoarele mobile ce urcă în gamă până la AMD Ryzen 7 4700U și până la 16 GB memorie RAM, seriile compacte VivoBook S sunt perfecte pentru productivitate și divertisment în mișcare.

Opțiunile de culoare pentru gama VivoBook S 2020 includ Red Resolute, Gaia Green – un verde inspirat din natură, Dreamy White – un alb sofisticat și un impozant Indie Black. Fiecare model VivoBook S include, de asemenea, o tastă Enter unică, cu margini galbene, ușor de reperat. Pachetul laptopului include stickere cu desene și fraze unice, ce le permit utilizatorilor să își personalizeze mai departe VivoBook-ul.

VivoBook S14 dispune de ASUS NumberPad 2.0, un touchpad care poate funcționa ca o tastatură numerică, sensibilă la atingere, pentru introducerea rapidă a datelor numerice. Pentru o experiență mai bună de tastare, toate modelele VivoBook S oferă tastaturi mai mari decât media, pentru o tastare confortabilă și precisă.

ASUS VivoBook S14 / S15 (M433 și M533) sunt disponibile pe piața românească la prețuri ce pornesc de la 2699 lei (taxe incluse).