Laptopul ZenBook Duo UX481 a intrat pe piața românească

730

Laptopul ZenBook Duo UX481, recent laureat Good Design Award 2019, este disponibil pe piața locală. În spiritul sloganului „In Search of Incredible”, noul model urmărește perfecțiunea în toate privințele, oferindu-le utilizatorilor o experiență incredibilă.

ZenBook Duo UX481 este un notebook portabil inovator, ce dispune de ASUS ScreenPad Plus – ecranul tactil secundar cu lățime completă, ce extinde capacitățile de interacțiune. Tasta Rapidă (Quick Key) permite automatizarea unor secvențe de comenzi complexe de pe tastatură, iar Scriere de Mână (Handwriting) îți permite să introduci text într-o manieră intuitivă. De asemenea, Grup Sarcini (Task Group) îți permite blocarea în modul de lucru prin deschiderea mai multor sarcini de lucru printr-o singură apăsare de buton.

Asus ZenBook Duo UX481

Notebook-ul are la bază procesoare Intel Core de generația a 10-a, iar anumite versiuni integrează acceleratorul grafic NVIDIA GeForce MX250. Ecranul principal NanoEdge are o diagonală de 14”, rezoluție FullHD, fiind validat PANTONE, iar marginile sale conduc la un raport ecran-corp de 90%. Camera IR integrată în rama superioară permite autentificarea ultra-rapidă pe laptop, printr-o singură privire, chiar și în condiții de iluminare slabă.

ZenBook Duo oferă posibilități extinse de conectivitate: 2 porturi USB 3.1 Tip A, un USB 3.1 Tip C (USB-C), ieșire HDMI, cititor de carduri MicroSD și conexiune wireless ultra-rapidă Intel Wi-Fi 6 (Gig+).

În România, ZenBook Duo este disponibil în configurații multiple, cu procesoare Intel Core i5-10210U sau i7-10510U, cu sau fără placă video dedicată NVIDIA GeForce MX250 cu 2GB GDDR5 (UX481FL sau UX481FA). Capacitatea RAM poate fi de 8GB sau 16GB. Toate variantele dispun de stocare SSD de 512GB și au sistem de operare Windows 10. Prețurile de lansare pornesc de la aproximativ 5999 lei (taxe incluse).