Laptopul pentru creatorii profesioniști ASUS ProArt StudioBook Pro 17 este disponibil în România

894

Cel mai puternic laptop ASUS destinat profesioniștilor din domeniul creației a ajuns în magazinele din România. 

ASUS a creat seria ProArt pentru a le furniza antreprenorilor digitali și creatorilor de conținut dispozitive concepute în mod special pentru cerințele lor profesionale. ProArt StudioBook Pro 17 W700G1T este un portabil foarte puternic care se achită de sarcinile cele mai complexe în cel mai scurt timp. Performanțele modelului intrat recent pe piața românească sunt comparabile cu cele ale sistemelor desktop. Memoria RAM de 16GB, soluția SSD de stocare, procesoarele Intel Xeon E-2276M sau Core i7 și grafica de nivel profesionist NVIDIA Quadro T1000 răspund prompt în timpul sesiunilor de editare foto/video, când se lucrează cu fișiere de dimensiuni mari.

Soluția de răcire oferă un flux de aer îmbunătățit, cu un nivel de zgomot de până la 35db, chiar și atunci când procesorul și acceleratorul grafic sunt solicitate la maximum.

Ecranul de 17 inchi, de tip NanoEdge, WUXGA (1920×1200) are un spectru de culoare extins, este validat PANTONE și acoperă 97% din spectrul de culoare DCI-P3.

ProArt StudioBook Pro 17 este echipat cu soluția exclusivă NumberPad, un touchpad ce include o tastatură numerică, cu iluminare LED pentru introducerea mai rapidă a datelor. Acest touchpad cu funcționalitate dublă își menține funcția de cursor chiar și atunci când NumberPad este activat.

Preț și disponibilitate
ASUS ProArt StudioBook Pro 17 W700G1T este disponibil în România prin intermediul magazinelor specializate la prețuri ce pornesc de la 10.000 lei (cu taxe incluse).