Jaful a ajuns la final. Netflix confirmă partea 5 din La Casa de Papel

929

Netflix anunță astăzi cea de-a 5-a și ultima parte din La Casa de Papel, în care cel mai anticipat jaf ajunge la final. Este creat de Alex Pina și produs de Vancouver Media pentru Netflix.

Partea 5 are 10 episoade, producția începe pe 3 august, iar Miguel Ángel Silvestre și Patrick Criado sunt cei doi actori care s-au alăturat distribuției La Casa de Papel.

Creatorul și producătorul executiv Alex Pina a declarat: „Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din La Casa de Papel. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon.”

Din distribuție fac parte Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții.

La Casa De Papel Partea 5 va fi regizat de Jesús Colmenar, Koldo Serra și Álex Rodrigo.