Intracom Telecom susține sistemul național de sănătate al Greciei

938

Conform obiectivului său strategic și responsabilității sociale, compania donează kituri medicale mobile pentru a ajuta comunitățile izolate

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații a anunțat că donează cinci kituri de telemedicină portabile avansate Ministerului Sănătății din Grecia, contribuind astfel la monitorizarea eficientă și la gestionarea oricăror posibile nevoi în altă parte, în special în zone izolate. 

În contextul pandemiei COVID-19 încă foarte prezentă la nivel global și a cresterii numarului de cazuri din Grecia, Intracom Telecom  a decis să doneze cele mai avansate kit-uri de telemedicină portabilă Ministerului Sănătății pentru a echipa personalul de urgență să gestioneze diverse situații medicale rapid, eficient și calitativ.

Domnul Michalis Prountzos, Directorul de Resurse Umane al Intracom Telecom, a subliniat că: “Este responsabilitatea noastră să contribuim la lupta continuă împotriva COVID-19, impreuna cu guvernul. Suntem angajați să dezvoltăm tehnologii inovatoare care să îmbunătățească calitatea vieții concetățenilor. Această donație are rolul de a spori capacitățile sistemului medical din Grecia pentru a rămâne foarte competitiv în lupta împotriva COVID-19 și ulterior.”

Kitul de telemedicină portabil este o valiză de tip carry-on care include un număr mare de dispozitive medicale digitale conectate la Rețeaua Națională de Telemedicină a Greciei  (EDIT), oferind astfel mai multă mobilitate și flexibilitate de înaltă precizie, astfel încât să transmită indicatorii medicali ai pacienților spitalelor interconectate și să primească instrucțiuni medicale corespunzătoare în timp real. Vă reamintim că Intracom Telecom participă deja la proiectul EDIT care leagă 71 de stații fixe de telemedicină instalate în insulele Egee de spitalele centrale ale Administrației Medicale Regionale 2 din Piraeus & Insulele Egee.