Intracom Telecom implementează soluția sa NGINius-Charging™ la un operator de telecomunicații din Grecia

700

Intracom Telecom, furnizor global de soluții de telecomunicații, a anunțat livrarea soluției sale NGINius-Charging™ către un important operator grec, membru al grupului global de prim rang.

În urma unei evaluări îndelungate și a unui proces de licitație la care au participat furnizori importanți la nivel mondial, soluția Intracom Telecom a fost selectată, adresand pe deplin cerințele de inalta disponibilitate, scalabilitate și capacitate flexibilă ale operatorului. Intracom Telecom și-a furnizat soluția sa end-to-end pentru evaluarea și tarifare în timp real a datelor de telefonie mobilă și a traficului de tip SMS / MMS, asigurând o migrare lină de la vechiul sistem existent.

Soluția NGINius-Charging™ este adaptată pe deplin cerințelor funcționale, operaționale și de afaceri ale clientului și este integrată perfect cu rețeaua precum și sistemele O/BSS ale acestuia, în același timp optimizând costul total de proprietate (TCO). Motorul NGINius-Charging™ poate evalua online și off-line orice serviciu provenind de la diverse tipuri de rețele (de exemplu, retele fixe, mobile, IP, VoLTE, VoWiFi), fiind proiectat astfel încât să poată deservi în mod flexibil atât clienti post-paid, cat și clienții pre-paid. Arhitectura sa modulară simplifică și accelereaza livrarea de noi servicii personalizate, centrate pe abonați, sporind astfel experiența și loialitatea utilizatorului.

Soluția progreseaza in mod continuu, încorporând cele mai noi evolutii tehnologice de pe piața telecomunicațiilor, pentru a răspunde substanțial noilor cerințe ale pieței și pentru a sprijini noi modele de afaceri. Intracom Telecom este recunoscut pe scară largă ca lider dezvoltator și furnizor de solutii de tip Online Charging pentru piața careia i se adreseaza, oferind in sud/estul Europei proiecte la cheie, complexe si de scară largă,.

Sotiris Bithas, Directorul de Marketing al Diviziei Telco Software al Intracom Telecom, a comentat: „Este un privilegiu pentru noi să fim selectați de un astfel de operator de prim rang ca furnizor al sistemului lor de evaluare si tarifare a datelor pre-platite. Ne angajăm pe deplin să încorporăm cu succes soluția NGINius-Charging ™ în activitatea lor de afaceri și să o completăm cu expertiza de neegalat a echipelor noastre de ingineri, oferind astfel, în timp util și in siguranta, o astfel de funcționalitate de tip misiune critica pentru operațiunile clientului nostru ”.