Intracom Telecom: 37 proiecte fotovoltaice la cheie în Grecia

409

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, prin intermediul Ether, companie specializata in proiectarea, ingineria, achizitia si constructia (EPC) parcurilor fotovoltaice (PV), a finalizat cu succes 37 proiecte fotovoltaice pe intreg teritoriul Greciei.

În ciuda condițiilor dificile create de pandemie și a lipsei de echipamente de bază pe piața energiei fotovoltaice în perioada septembrie – noiembrie 2020, compania a reușit să realizeze cu succes următoarele proiecte:

  • 20 proiecte de 500KW, cu o capacitate totală de 10MW, în Attica
  • 14 proiecte, cu o capacitate totală de 4,6 MW, în Etoloakarnania
  • 3 proiecte de 500KW, cu o capacitate totală 1.5MW, in Larissa

Organizarea robustă și flexibilitatea companiei Ether necesare pentru a depăși obstacolele aparute în faza de construcție, împreună cu sprijinul important al Intracom Telecom au condus la finalizarea și funcționarea unor parcuri fotovoltaice excelente din punct de vedere calitativ.

Dl. Anastasios Dimopoulos, Vice Presedinte Intracom Telecom si Director General Ether, a declarat: „Suntem foarte încântați că echipa de proiectare cu experienta a Grupului nostru, precum și rețeaua integrată de parteneri din Grecia au reușit să finalizeze atât de multe proiecte în toată tara, sustinand compania în depășirea dificultăților și asigurand că proiectele – ca întotdeauna – vor fi realizate cu acuratete, înaltă calitate, viteză și incadrandu-se in buget. Mulțumim clienților noștri pentru încrederea și cooperarea lor și ne mentinem angajamentul nostru în furnizarea în continuare a aceluiași nivel superior de servicii”.

Implicarea companiei Intracom Telecom in domeniul energetic a inceput la mijlocul anilor 1980 prin dezvoltarea si producerea receptoarelor de control Ripple, a contoarelor electronice de energie, a echipamentelor de control si management al energiei si a aplicatiilor software. Având o experiență vastă în dezvoltarea de contorizare inteligentă și expertiză în domeniul tehnologiilor de telecomunicații și IT, Intracom Telecom, prin Ether, oferă un portofoliu complet de soluții Smart Grid și Energy.