Inovație în domeniul criptomonedelor: Coreto.io – prima platformă care măsoară încrederea cu ajutorul tehnologiei blockchain

441

Investitorii individuali, liderii de opinie, creatorii de conținut și traderii își pot împărtăși cunoștințele și pot face predicții referitoare la criptomonede, alăturându-se Coreto, o platformă tokenizată bazată pe reputație, care aduce încrederea în lumea blockchain.

Scopul principal al platformei este acela de a crea un spațiu sigur, cu informații verificate, putând fi folosită atât de începători, cât și de cunoscători ai industriei. Cu ajutorul Coreto, comunitatea se va putea conecta cu traderi experimentați, a căror performanță anterioară poate fi verificată și urmărită cu ajutorul beneficiilor oferite de tehnologia blockchain. Prin facilitarea legăturilor dintre echipele proiectelor de blockchain și utilizatorii platformei, Coreto își propune să devină sursa principală de informație cu privire la domeniul criptografic și nu numai.

Una din principalele caracteristici ale platformei Coreto este Staking of Opinion Pool (SOOP), un instrument unic în acest moment în spațiul blockchain. SOOP presupune ca ori de câte ori cineva face o predicție sau o analiză a unui proiect, va putea să o susțină prin adăugarea tokenilor COR în Staking of Opinion Pool-ul dedicat proiectului respectiv. Această acțiune reprezintă modalitatea prin care cineva își susține cu asumare opinia în fața comunității.

Pe lângă SOOP, membrii comunității vor putea accesa clasamente generate de-a lungul timpului și vor putea să evalueze rapid reputația utilizatorilor pe platformă, prin intermediul indexurilor de performanță și de încredere. Acestea din urmă reprezintă componentele principale care stau la baza construirii unei reputații bazate pe informații exacte.

Platforma va include, de asemenea, acțiuni de gamificare – fiind o caracteristică strâns legată de SOOP – prin intermediul căreia utilizatorii sunt încurajați să interacționeze, să colecteze badge-uri și să genereze conținut de încredere, relevant pentru comunitate.

“Suntem o echipă orientată spre găsirea soluțiilor și avem un scop comun: acela de a stimula adoptarea tehnologiei blockchain. Credem că prin crearea unei experiențe plăcute și prin participarea activă la procesul de educare, vom reuși să oferim profunzime și semnificație unui mediu complex și tehnic precum blockchain.” – Iustina Faraon, CEO & Co-founder Coreto.

Coreto își propune să devină sursa principală de informație pentru adepții tehnologiei blockchain și ai criptomonedelor, fie ei experți, pasionați sau începători. Folosind caracteristicile specifice blockchain precum transparența și trasabilitatea, platforma creează un mediu sigur pentru investitori, traderi, advisori și mai ales pentru persoanele care își doresc să fie informate cu privire la spațiul criptografic. În ceea ce privește obiectivul pe termen lung, Coreto își propune să devină platforma principală unde oamenii își pot desfășura activitatea online, înglobând caracteristicile de bază are rețelelor sociale, cu accent pe conținut și informații specifice lumii criptomonedelor.

Lista pentru testarea versiunii ALPHA a platformei a fost deschisă oficial luni, 15 martie. Locurile sunt limitate, data lansării urmând să fie anunțată pe canalele oficiale Coreto.