HTC Vive Pro costă acum „doar” 1199 Euro

703

Începând de astăzi, gama HTC Vive Pro va avea un preț mai mic, indiferent de perioada din an. Astfel, noul preț recomandat al HTC Vive Pro este de 1199 Euro.

Vive Pro are specificații de top, care le permit pasionaților de VR, precum și celor care folosesc realitatea virtuală în munca de zi cu zi, să obțină rezultate peste așteptări:

  • Rezoluție înaltă: 1440 x 1600 pixeli pentru fiecare ochi (2880 x 1600 pixeli combinați) și un display dual-OLED;
  • Imersiune audio premium: Grafica reprezintă un avantaj, însă imersiunea completă în VR necesită ceva mai mult, necesită să fii văzut și auzit. De aceea, Vive Pro dispune de căști cu certificare Hi-Res și 3D audio – pentru experiențe audio incredibile, ideale pentru o mai bună imersiune în VR;
  • Microfon Dual: Vive Pro dispune de două microfoane ce permit anularea activă a zgomotului, sporind astfel claritatea audio, fie că este vorba despre jocuri sau despre experiențe sociale în VR;
  • Spațiu de joc extins: Utilizatorii au la dispoziție mai mult spațiu pentru a se mișca în lumea virtuală. Kit-ul complet Vive Pro dispune de stații de bază SteamVR™ 2.0 și controllere de ultimă generație, oferind un spațiu pentru poziția în picioare sau așezat extins de până la 100 m2 *
  • Confort: Proiectat top-down, cu o ergonomie optimizată, Vive Pro este realizat pentru a oferi ușurință în utilizare în sesiuni de joc îndelungate, poate fi adaptat pentru diferite forme ale capului și tipuri de vedere, fiind potrivit chiar și pentru utilizatorii care poartă ochelari.

Vive Pro este disponibil cu noul preț, atât pe site-ul www.vive.com, cât și în oferta magazinelor Altex, Emag, PC Garage și F64.

 

* Până la 10m x 10m folosind patru stații de bază SteamVR 2.0. Cele două stații de bază incluse oferă un suport de până la 5m x 5m.