FlorideLux.ro a deschis cea mai mare florărie din România, în urma unei investiții de 90.000 euro

701

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a deschis cea mai mare și cea mai modernă florărie din țară, în urma unei investiții totale de 90.000 euro. Conceptul FlorideLux Izvor este o îmbinare între florărie, showroom și atelier, spațiul fiind dotat cu echipamente de ultimă generație din domeniul floristic.

Noua florărie FlorideLux.ro, amplasată în zona Izvor din București, pe Bulevardul Libertății nr. 22, are o suprafață de 230 mp, împărțiți în spațiu destinat florăriei, cameră frigorifică profesională, atelier și zonă de depozitare. Pe lângă aceasta, se adaugă încă 300 mp folosiți pentru depozite, birouri și săli de cursuri de floristică.

„Prin noua florărie FlorideLux Izvor ne-am propus să aducem în inima Bucureștiului un concept nou pe piața floristică locală, ce reunește în același spațiu florăria, showroom-ul și atelierul. Mizăm pe interacțiunea umană, dar și pe tehnologie modernă, astfel că floriștii noștri foarte bine pregătiți vor avea la dispoziție tablete dotate cu noi aplicații pentru a realiza eficient comenzile clienților. Pe de altă parte, clienții vor avea posibilitatea să aleagă produse deja realizate sau pe bază de comandă, prin intermediul punctelor de vânzare. Practic, noul FlorideLux Izvor este un One Stop Shop, iar, prin calitatea serviciilor oferite, suntem convinși că într-un timp foarte scurt va deveni un punct de atracție în sine”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Potrivit reprezentanților companiei, pe lângă flori, buchete și aranjamente florale deosebite, clienții FlorideLux Izvor vor putea alege și cadouri, decorațiuni pentru casă, diverse modele de vaze, dar și o gamă variată de ciocolată și băuturi.