Flanco oferă diverse modalități de accesare a unui credit și de livrare a produselor

471

Flanco oferă clienților posibilitatea de a achita cumpărăturile în trei sau patru rate, cu dobândă anuală efectivă 0% (DAE 0%), în contextul în care ponderea creditului online, în total, crește cu peste 180% în prima parte a lui decembrie 2020, comparativ cu decembrie 2019.

Având în vedere contextul de piață actual, în care serviciile online au importanță din ce în ce mai mare, fie că este vorba de servicii financiare sau logistice, ne propunem să dezvoltăm cât mai multe opțiuni de creditare și oferte financiare, astfel încât clienții să poată cumpăra ce își doresc”, declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

În magazinele fizice, prin cea mai recentă aplicație, Electro-Credit, Flanco oferă clienților acces la mai mulți parteneri financiari, în funcție de profiul economic al acestora. Acest lucru eficientizează procesul de accesare a unui credit, clienții putând alege în cunoștință de cauză, într-un timp foarte scurt.

Creditul online este caracterizat de rapiditate – cererea fiind procesată în doar câteva secunde, siguranță – întrucât clientul folosește propriul card de salariu sau de debit, fără a fi nevoie de deschiderea unui alt card, simplitate – creditele se pot accesa fără a fi necesar buletinul sau adeverința de venit și personalizare – clienții putând achita cumpărăturile în funcție de nevoile lor, în trei sau patru rate, cu DAE 0%.

Pe lângă serviciile de creditare, Flanco pune la dispoziția clienților și servicii logistice diverse. Astfel, aceștia pot să comande produsul online și să-l ridice din cel mai apropiat magazin Flanco, să comande produsul online și să îl ridice dintr-unul din cele peste 600 EasyBox uri, la orice oră doresc, fără a fi condiționați de timp sau de itinerariul curierului sau să aleagă serviciul de livrare programată, prin intermediul căruia pot alege ziua în care urmează să primească produsul comandat online, pe Flanco.ro, dar și intervalul orar în care curierul face livrarea, fără ca asta să implice costuri suplimentare.