Este 6 Underground cel mai Michael Bay film de Michael Bay?

1219

Spoiler alert: Da. Cum știm asta? Pentru că Ryan Reynolds a cercetat… „ Adrenalytics: Focus grup” prezintă starul 6 Underground în timp ce analizează noul film de acțiune pentru a vedea dacă depășește nivelul de adrenalină atins de Michael Bay în alte filme. (Spoiler Alert 2: Da, reușește).

Synopsis:
Care este avantajul în a fi mort pentru toată lumea?
Nu pentru că vrei să fugi de șef, de fost sau chiar pentru a șterge un cazier.
Avantajul este… libertatea.
Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și răului care bântuie în lumea noastră fără să te oprească sau să te refuze cineva.

6 Underground prezintă un nou tip de erou de acțiune. Șase indivizi din toate colțurile lumii, experți în domeniile lor de activitate, au fost aleși nu numai pentru abilitățile lor, dar și pentru dorința unică de a-și șterge trecutul pentru că își doresc să schimbe viitorul. Echipa este creată de un lider enigmatic (Ryan Reynolds), a cărui unică misiune este de a se asigura că, deși nimeni nu își va aminti de el și de coechipierii săi, acțiunile lor vor intra în istorie.

Regizat de: Michael Bay
Scris de: Paul Wernick & Rhett Reese
Produs de: David Ellison, Don Granger, Dana Goldberg, Ian Bryce
Co-Produs de: Jonathan Hook, Michael Kase
Producător executiv: Matthew Cohan
Distribuție: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi și Dave Franco