Coreto intra pe piata asiatica odata cu listarea pe un nou exchange

478

Coreto, platforma sociala construita pe blockchain, anunta oficial listarea pe ProBit, un exchange asiatic dedicat criptomonedelor.

Aceasta veste vine la o zi dupa lansarea noului site, actiune care face parte din procesul de actualizare a brand-ului denumit Phase II. Printre elementele de noutate ale website-ului, vizitatorii pot gasi si o sectiune dedicata planurilor de viitor, in care sunt stipulate etapele de dezvoltare a proiectului.

ProBit Global se afla in Top 30 exchange-uri de criptomonede din intreaga lume (conform CoinMarketCap), oferind acces nelimitat la tranzactionare si cumparare de criptomonede precum Bitcoin, Ethereum si peste 600 de altcoins din peste 1000 de piete.

Listarea pe ProBit reprezinta un moment cheie in dezvoltarea Coreto, care marcheaza intrarea pe o noua piata si deschiderea catre noi oportunitati, aducand token-ul $COR si Coreto in atentia a peste 800.000 de utilizatori activi lunar.

Incepand de astazi, cei interesati vor gasi perechea COR / USDT pe ProBit de unde pot cumpara sau tranzactiona $COR oricand.

“De obicei suntem rezervati cand vine vorba de a face declaratii indraznete, dar trebuie sa recunosc ca, pe masura ce dezvoltam noi functionalitati ale platformei, in versiunea sa finala, Coreto va deveni fara indoiala una din principalele surse de informatie in ceea ce priveste lumea criptomonedelor si va oferi un sprijin real celor care isi doresc sa invete mai multe despre blockchain.” – Iustina Faraon – CEO & Co-fondator Coreto.io

O alta componenta a planului de dezvoltare din cadrul fazei a II-a (Phase II) este lansarea noului website.

Acesta a fost construit conform noului limbaj de proiectare (Coreto Design Language – CDL) si vine cu imbunatatiri de ordinul UI / UX, un centru de invatare si un roadmap actualizat.

Implementarea CDL este un semn de evolutie incontestabila a proiectului, care se afla in prezent in prima etapa a testarii Alpha.

Fiind un proiect orientat catre comunitate, Coreto intentioneaza sa implementeze mai multe functionalitati – pe langa cea principala numita Staking of Opinion Pool (SOOP) – toate fiind concepute pentru a crea o experienta cat mai placuta utilizatorilor dornici sa invete mai multe despre industria blockchain si criptomonede.

In prezent, testarea platformei Coreto se realizeaza in circuit inchis, cu un numar limitat de utilizatori.

Portile platformei se vor deschide in curand pentru un lot nou de inscrisi, iar cei care nu au reusit sa isi rezerve locul pe lista de asteptare, o pot face in continuare intrucat aceasta ramane deschisa.