Bolt și Allianz Partners încheie un parteneriat pentru a furniza asigurări flotelor de trotinete electrice, în 26 de piețe

392

Bolt, cel mai mare operator de trotinete electrice din Europa, și Allianz, prin entitatea sa Allianz Partners, dedicată soluțiilor de asistență și asigurare, își extind colaborarea. Noul parteneriat de trei ani va furniza asigurări utilizatorilor de trotinete electrice Bolt, din 26 de țări din Europa.

Bolt și Allianz au lansat un program care le oferă tuturor utilizatorilor de trotinete electrice Bolt două tipuri de asigurare deja încorporate în taxa de închiriere, în mod automat: asigurarea de accidente personale (Personal Accident Insurance) și asigurarea de răspundere generală (Rider General Liability Insurance). Aceasta înseamnă că utilizatorii sunt asigurați în cazul unor potențiale răni grave cauze de aceștia (asigurarea de accidente personale), precum și pentru daunele pe care le provoacă terților (răspunderea generală a utilizatorului) în timp ce merg cu trotinete electrice Bolt. Programul a fost deja lansat în Norvegia, Portugalia și Suedia și va continua să fie implementat în toate cele 26 de piețe europene în care Bolt operează trotinete electrice, în următoarele luni.

La Bolt, facem tot posibilul pentru a ne asigura că trotinetele noastre electrice sunt cât mai sigure posibil și, în prezent, lucrăm la mai multe funcționalități de siguranță, atât pentru trotinetele electrice, cât și pentru pietonii din jurul lor. Cu toate acestea, din păcate, se mai întâmplă și accidente. În aceste cazuri, parteneriatul cu Allianz Partners ne ajută să oferim plasa de siguranță de care au nevoie utilizatorii de trotinete electrice în mediile urbane aglomerate, în care folosesc produsele noastre”, a spus Călin Leuștean, Manager Micromobilitate Bolt România.

Allianz a fost în fruntea factorilor favorizanți importanți pentru viitorul mobilității urbane, așa încât suntem extrem de mândri să ne consolidăm și să extindem parteneriatul cu una dintre companiile de platforme de mobilitate cu cea mai rapidă creștere din Europa”, a spus Michael Maicher, directorul departamentului – New Mobility for Global Strategic Partnerships – la Allianz Partners.Nu numai că suntem încântați să dezvoltăm viitorul transportului împreună cu Bolt, dar și așteptăm cu nerăbdare să extindem oferta noastră de asigurări de micromobilitate Allianz pe noi piețe precum Estonia, Lituania și Malta.