Bolt sărbătorește Ziua Națională a României cu cea de-a 20-a lansare în țară, în Capitala Unirii: Alba Iulia

257

Bolt lansează serviciul de ride-hailing în orașul istoric Alba Iulia, sărbătorind astfel atât Ziua Națională a României, cât și orașul cu numărul 20 pe harta țării.

Serviciile de ride-hailing sunt primele pe care compania le face disponibile în orașul Marii Uniri, respectând în continuare strategia de a se extinde în cât mai multe orașe din România și menținând poziția de lider de piață la nivel național. Cele 20 de orașe în care sunt disponibile serviciile de transport la cerere sunt: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Ploiești, Galați, Pitești, Craiova, Oradea, Arad, Sibiu, Bacău, Buzău, Târgoviște, Brăila, Suceava, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia.

În toate orașele în care sunt prezente serviciile de ride-hailing, utilizatorii au la dispoziție și platforma Bolt Business: un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea călătoriilor de afaceri. Astfel, cursele în scop de serviciu sunt mai rapide, accesibile și convenabile, companiile beneficiind de un management simplificat al costurilor de transport.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: Alba Iulia este un obiectiv important pentru noi datorită rolului economic în regiune și al gradului ridicat de adopție a inovațiilor digitale. Cu ajutorul partenerilor noștri, am reușit să îndeplinim formalitățile legale la timp pentru lansarea serviciului într-o zi cu valoare simbolică pentru români, ceea ce ne bucură cu atât mai mult.”

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Pe perioada lansării, prețul curselor Bolt din Alba Iulia începe de la 8 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70 %, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare

Lansarea serviciilor de ride-hailing este o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate se pot înscrie contactând direct compania pe e-mail la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informați despre partenerii oficiali locali.

Pe lângă serviciile de ride-hailing, Bolt oferă servicii de micromobilitate, adică de închiriere de trotinete electrice, de transport de mâncare și de produse alimentare, prin aplicația Bolt Food și de livrare de produse alimentare și non-alimentare, prin Bolt Market.