Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Oradea

214

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Oradea, la numai o lună după ce a anunțat inaugurarea celui de-al zecelea oraș din România.

Astfel, compania estoniană își consolidează poziția de lider în domeniul serviciilor de ride-hailing, fiind prezentă de acum în 11 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Ploiești, Galați, Pitești, Craiova și Oradea.

După cum am promis, continuăm planul nostru de a ne extinde la nivel național cu lansarea de noi orașe în fiecare lună. În acest demers, începând de astăzi Oradea este următorul mare oraș din România în care poate fi comandată o cursă Bolt. Suntem prima companie de ride-hailing prezentă aici și ne dorim să aducem cât de curând întreaga noastră gamă de servicii, în primul rând trotinetele electrice. Oradea este un oraș cu o evoluție impresionantă și ne dorim să contribuim într-un mod sustenabil la dezvoltarea lui, autoritățile locale putând conta pe sprijinul nostru în acest sens”, declară Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Bolt oferă servicii de transport la cerere, dar și de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food. În marile orașe din țară, compania este deja prezentă cu întreaga gamă de servicii, susținând constant inițiativele de dezvoltare a transportului civilizat și ecologic.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Prețul curselor Bolt din Oradea începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.