Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Brăila

221

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Brăila. Astfel, compania estoniană este prezentă cu serviciile sale în 17 orașe din țară, numărul acestora fiind în continuă creștere.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: „Serviciile noastre de transport la cerere sunt primele prin care ne marcăm prezența în Brăila, continuând astfel strategia de a ne dezvolta pe mai multe planuri, prin deschiderea de noi orașe și extinderea ulterioară cu noi servicii. Ca în fiecare oraș, am urmărit cu strictețe toate prevederile legii cu privire la autorizațiile necesare șoferilor noștri parteneri și la condițiile de operare, pentru a oferi brăilenilor servicii complete și sigure, la nivelul pe care ni-l dorim ca lider de piață.”

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

În plus, prin lansarea acestui serviciu, Bolt oferă o oportunitate pentru cei care doresc un program flexibil și o sursă de venit suplimentară. Persoanele interesate se pot înscrie contactând direct compania pe email la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informați despre partenerii oficiali locali.

Prețul curselor Bolt din Brăila începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.