Bolt își anunță angajamentul pentru protejarea climei, prin operațiunile sale cu trotinetele electrice, până la finalul anului

737

Bolt și-a anunțat angajamentul de a avea un impact pozitiv asupra mediului (amprenta negativă de carbon) cu operațiunile sale cu trotinetele electrice, până la sfârșitul anului 2020. Asta înseamnă că Bolt va neutraliza mai mult dioxid de carbon din atmosferă decât adaugă, prin producția și întreținerea trotinetelor electrice.

Bolt operează în prezent serviciile de ride-hailing în 35 de teritorii și trotinete electrice în 14 țări din întreaga lume, și vizează să ajungă în 45 de orașe până la sfârșitul anului. Bolt va aplica planul cu privire la impactul pozitiv asupra mediului până la finalul anului, prin proiecte catalizatoare specifice și parteneri la nivel global, care îl vor ajuta să elimine emisiile de CO2 suplimentare din atmosferă. Potențialele proiecte includ sprijinirea reîmpăduririi, precum și producția de energie solară și eoliană.

În plus, scopul Bolt cu privire la mediu implică următoarele pentru companie: un lanț de dezvoltare sustenabil, o revizuire continuă a lanțului său de aprovizionare, pentru a asigura o eficiență optimă prin trecerea la energie din surse regenerabile acolo unde este posibil și schimbul de date relevante cu orașele în care operează, pentru a contribui la tranziția către un transport urban mai ecologic și mai sustenabil.

Bolt prezintă o ofertă unică și pune bază pe trotinetele sale electrice care oferă o soluție sigură și fiabilă de transport pe distanțe scurte, pot înlocui drumurile cu mașina și pot conecta navetiștii cu rețelele de transport, oferind totodată beneficii pentru mediu și oportunități de creștere economică pentru orașe.

În orașele în care atât serviciile de ride-hailing, cât și trotinetele electrice sunt funcționale, utilizatorii care au deja instalată aplicația Bolt văd o pictogramă – trotinetă în aplicație, după actualizarea acesteia. Atingerea pictogramei îi duce în interfața de închiriere a trotinetelor.

Datele recente ale Bolt arată o migrare de aproximativ 9% dinspre călătoriile de tip ride-hailing, spre cele de micromobilitate, în rândul utilizatorilor activi. În plus, informațiile mai arată că 70% din călătoriile de micromobilitate sunt destinate navetei, iar aproape 40% din călătorii se termină în apropierea locațiilor de transport public, indicând faptul că trotinetele electrice sunt utilizate ca opțiune pentru curse scurte, efectuate rapid, reducând astfel aglomerația.

Trotinetele electrice unice și personalizate de la Bolt sunt produse intern, concepute pentru a fi ușoare și reciclabile, cu o durată de viață de până la cinci ani. Fabricate în conformitate cu ISO și alte standarde relevante, trotinetele electrice Bolt sunt 100% reciclabile. În fiecare teritoriu de operare, Bolt folosește parteneri și mecanici locali pentru reciclare, reparații și întreținere.

Luându-și angajamentul de a avea operațiuni cu impact climatic pozitiv până la sfârșitul anului 2020, Bolt își continuă planul de a sprijini orașele în încorporarea sigură și ecologică a micromobilității printre soluțiile de transport.

Martin Villig, Co-fondator și Vicepreședinte pentru Sustenabiliate la Bolt, a declarat:La Bolt, luăm în serios schimbările climatice și intenționăm să ne asumăm responsabilitatea pentru impactul nostru asupra mediului. De aceea suntem dedicați atingerii obiectivului de mediu în operarea trotinetelor electrice, până la sfârșitul anului. Micromobilitatea oferă o soluție de mobilitate unică și durabilă pentru orașe și persoane care doresc să reducă amprenta de carbon și să aleagă mijloace de transport mai ecologice. Propunerea noastră unică bazată pe mai multe modele și trotinetele electrice, produse intern, sunt doar două dintre modalitățile prin care vrem să oferim sustenabilitate pe termen lung pentru trotinetele electrice de pe toate piețele. De asemenea, reprezintă și angajamentul nostru de a lăsa o amprentă de mediu minimă, cu un impact pozitiv asupra climatului, până la sfârșitul anului 2020.