AV-Comparatives desemnează Kaspersky Internet Security produsul anului 2020

390

Kaspersky Internet Security, principala soluție de securitate pentru utilizatorii individuali de la Kaspersky, a primit distincția „Produsul anului 2020” pentru a șasea oară, într-un raport anual publicat de laboratorul de testare independent AV-Comparatives.

Kaspersky a fost recunoscut înaintea a 16 competitori, prin obținerea premiilor Advanced+ în șapte teste riguroase, pentru a clasa compania pe primul loc la nivel global, în rândul produselor de securitate Windows participante.

În ultimul an, utilizatorii s-au bazat pe tehnologie mai mult ca oricând pentru a păstra legătura cu cei dragi și pentru a continua să lucreze de la distanță, când birourile și școlile au fost închise. Kaspersky și-a protejat clienții împotriva amenințărilor cibernetice, care au continuat să evolueze, cu cele mai complexe și eficiente produse de pe piață. Acest angajament a fost recunoscut și confirmat de obținerea a șase premii anuale importante de la AV-Comparatives, pentru performanța excelentă a produsului în ultimele 12 luni.

În obținerea premiului „Produsul anului 2020”, Kaspersky Internet Security a depășit toți cei 16 competitori în timpul anului de testare și a primit premiile Advanced+ pentru rezultate maxime ale performanței produsului în toate cele șapte teste, pe tot parcursul anului. Acestea sunt: două teste Real-World Protection desfășurate timp de o jumătate din an, două teste Malware Protection, două teste Performance Measurement și un test Enhanced Real-World.

În plus, Kaspersky a primit cinci premii suplimentare, pentru criterii specifice de testare:

  • Advanced Threat Protection Gold – pentru cele mai bune rezultate la testul Enhanced Real-World, unde experții AV-Comparatives emulează atacuri țintite avansate, care urmăresc să pătrundă într-un sistem protejat, să escaladeze privilegiile și să execute o operațiune rău intenționată;
  • Real-World Protection Gold – pentru cele mai bune rezultate în opt teste Real World Protection care se execută pe atacuri reale și includ piste fals pozitive;
  • Lowest False Positives Silver – pentru cel mai mic număr de rezultate fals pozitive pe parcursul a opt teste Real-World și două teste Malware Protection în cursul anului 2020;
  • Malware Protection Bronze – pentru rezultate bune în detectarea malware-ului și o cantitate minimă de evaluări fals pozitive în cadrul a două teste Malware Protection din 2020;
  • Best Overall Speed Bronze – pentru impactul minim al soluției de securitate asupra performanței sistemului prin scenarii sintetice și bazate pe experiența utilizatorului, pe două seturi hardware diferite.

Suntem bucuroși să premiem Kaspersky Internet Security pentru capacitățile verificate de protecție împotriva malware-ului, standardele înalte de performanță și interfața ușor de utilizat. Evenimentele din ultimul an au arătat că nu numai companiile mari, ci fiecare locuință necesită o protecție extrem de eficientă împotriva criminalității informatice. Kaspersky și-a dovedit încă o dată capacitatea de a proteja dispozitivele și datele utilizatorilor finali, obținând rezultate de primă clasă și atingând nivelul cel mai înalt în toate categoriile de teste AV-Comparatives”, spune Andreas Clementi, fondator și CEO al AV-Comparatives.

Cu utilizatorii și familiile acestora care își pun încrederea în mediul digital, asigurarea siguranței lor și a confidențialității împotriva amenințărilor cibernetice e mai importantă ca niciodată. Natura independentă a AV-Comparatives și testarea sa amănunțită și riguroasă a produselor oferă consumatorilor o perspectivă excelentă asupra capacităților soluțiilor de pe piață. Suntem încântați că angajamentul nostru de a crea o lume mai sigură pentru clienții noștri a fost recunoscut nu numai cu premiul «Produsul anului 2020», ci și cu mai multe distincții pe criterii cheie de testare”, spune Anton Ivanov, Vice President of Threat Research la Kaspersky.