ASUS Republic of Gamers anunță ROG Swift 360Hz, primul monitor de gaming la 360Hz

759

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat ROG Swift 360Hz, cel mai rapid monitor din lume și primul monitor de gaming NVIDIA G-SYNC cu o rată de reîmprospătare de 360Hz, precum și monitorul ROG Swift PG32UQX cu tehnologie G-SYNC ULTIMATE, cu un ecran de gaming de 32 de inchi care încorporează tehnologie mini-LED.

Comparativ cu monitoarele de gaming la 240Hz disponibile pe scară largă, ROG Swift 360Hz poate afișa cu 50 de procente mai multe cadre în fiecare secundă – oferindu-le jucătorilor de Esports și alte jocuri competitive avantajul suplimentar de care au nevoie pentru a câștiga. Cu o dimensiune confortabilă a ecranului de 24,5 inchi și rezoluție Full HD, ROG Swift 360Hz a fost creat pe baza aceluiași design al seriei high-end de monitoare de gaming ROG.

ROG Swift PG32UQX este cel mai bun monitor de gaming 4K cu High Dynamic Range (HDR). Fiind dotat cu un procesor G-SYNC ULTIMATE cu cele mai recente funcții HDR, ecranul în format 16:9 este iluminat de o rețea completă de 1152 de zone Mini LED de întunecare locală. Astfel, ecranului lui PG32UQX poate să afișeze cele mai luminoase detalii și cele mai profunde nuanțe de negru din orice scenă la un nivel de contrast incredibil și cu un efect de halou minim. Micile detalii din jocuri, precum becurile aprinse sau discul solar pot atinge o luminozitate de vârf de până la 1400 de niți, oferind o experiență HDR mai realistă. Iluminarea Mini LED poate fi, de asemenea, complet dezactivată în funcție de necesități, în scenele întunecate.

Procesorul G-SYNC, care oferă rate de reîmprospătare variabile de până la 144Hz și suport pentru culori pe 10 biți în întreaga gamă acoperită de rata de reîmprospătare, garantează faptul că PG32UQX va afișa întotdeauna jocurile, filmele și aplicațiile desktop la cei mai buni parametri posibili.

Atât ROG Swift 360Hz G-SYNC cât și ROG Swift PG32UQX vor fi disponibile în cursul acestui an, prețurile urmând să fie anunțate aproape de momentul în care produsele vor deveni disponibile pe piață.

Specificațiile principale ale monitorului ROG Swift 360Hz G-SYNC
• Ecran de 24,5 inchi
• Rată de reîmprospătare de 360Hz
• Rezoluție Full HD
• Certificat NVIDIA G-SYNC

Specificațiile principale ale monitorului ROG Swift PG32UQX
• Ecran de 32 de inchi Wide Screen (16:9)
• Iluminare de fundal a panoului cu Mini LED, cu o luminozitate de vârf de 1.400 de niți
• Rata de reîmprospătare 4K de 144Hz (10 biți)
• 1.152 de zone de întunecare dinamică locală
• Certificat NVIDIA G-SYNC ULTIMATE
• Conform cu DisplayHDR 1400