ASUS Republic of Gamers anunță disponibilitatea tastaturii de gaming Claymore II și a seriei de mouse-uri de gaming Gladius III

490

ASUS Republic of Gamers (ROG) anunță disponibilitatea tastaturii de gaming ROG Claymore II și a seriei de mouse-uri de gaming ROG Gladius III.

Lansate la CES 2021, aceste periferice de ultimă generație au fost proiectate pentru controlul superior în jocuri, conferind un avantaj tactic în jocurile online și în titlurile „esports”. Ambele produse au fost premiate cu Red Dot 2021 în categoria „Computere și IT”.

Tastatura de gaming ROG Claymore II le oferă gamerilor noi și interesante moduri de joc, permițându-le să creeze un sistem de gaming ideal, prin atașarea numpad-ului detașabil pe oricare dintre laturile acestei tastaturi „tenkeyless” (TKL). Claymore II poate fi folosită atât cu cablu, cât și wireless, iar iluminarea Aura Sync poate fi sincronizată cu alte componente și periferice compatibile Aura.

ROG Gladius III și ROG Gladius III Wireless sunt mouse-uri de gaming ergonomice, dotate cu un senzor optic cu rezoluția de 19.000 dpi (tunat până la 26.000 dpi) pentru controlul rapid și precis al cursorului, cu latențe aproape zero. Fiecare model dispune de designul unic Push Fit Switch Socket II, care este compatibil atât cu comutatoare mecanice, cât și cu micro-comutatoare optice Omron și oferă o activare instantanee a butoanelor, fără click-uri nedorite. În plus, cablu ROG Paracord și piciorușele de mouse cu margini rotunjite 100% TPFE asigură o alunecare ultra-lină. Estetic, designul asimetric clasic al acestor două mouse-uri de gaming este potrivit pentru o varietate de stiluri de priză pentru dreptaci, ambele având panouri laterale texturate, cu o aderență bună, care se remarcă prin marcajele ROG gravate cu laser și iluminarea RGB.