ASUS Republic of Gamers a lansat noi periferice pentru gaming mobil

742

ROG oferă noi periferice pentru cel mai bun gaming mobil cu ROG Falchion, ROG Cetra RGB și ROG Strix XG16. Tastatura de gaming wireless ROG Falchion permite un aranjament care economisește spațiul, panou tactil interactiv și iluminare Aura Sync. Căștile de gaming ROG Cetra RGB oferă tehnologie de anulare activă a zgomotelor și iluminare RGB ce se poate personaliza. Ecranul portabil pentru gaming ROG Strix XG16 oferă o baterie încorporată, rată de reîmprospătare de 144 Hz și un suport cu design ergonomic.

ROG Falchion este o tastatură wireless mecanică cu un design inovator, care are o dimensiune de 65% față de cea a unei tastaturi standard. Oferă o copertă versatilă și un panou tactil interactiv care poate ajusta volumul, reda sau opri muzica și poate face zoom pe ecran. Panoul tactil poate fi, de asemenea, programat să fie utilizat drept cheie macro iar LED-urile RGB din interiorul panoului tactil să indice starea bateriei în timp real.

Căștile de gaming ROG Cetra RGB suportă multiple platforme prin intermediul unei conexiuni USB-C®, inclusiv telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch™. Tehnologia de anulare activă a zgomotelor (ANC) și modul inovator Ambient al căștilor auriculare oferă utilizatorilor o experiență completă a jocului, muzicii și a altui tip de conținut media fără perturbări, dar utilizatorii au și posibilitatea de a auzi sunete din exterior, în funcție de necesități.

ROG Strix XG16 este un ecran de gaming portabil de 15,6 inchi cu baterie încorporată care oferă rate de reîmprospătare de până la 144 Hz și o rezoluție 1080p. Este dotat cu două porturi USB-C și un port Micro HDMI, care oferă conectivitate flexibilă și abilitatea de a se încărca în timpul jocului. ROG Strix XG16 este compatibil cu trepiedul ROG Tripod, care le permite gamerilor să poziționeze ecranul deasupra unui laptop pentru utilizarea în regim de ecran dual.